Guest paRADOx #1 Публикувано 17 Септември, 2005 Здравейте!Днес се регистрирах и смятам да се застоя в този клуб(ако ми позволите разбира се ), и то за дълго време!То е ясно, че съм вече пленен от марката за цял живот, ама...какво да се прави - ХОНДА! Мисля, че това е НАЙ-ДОБРИЯТ КЛУБ в България!Още от закупуването на автомобила си - до ден днешен, не спирам да получавам приятни изненади от него.Когато си маркирах Хонда-та против кражби, един човек дойде до мен и ме попита, дали това е моят автомобил...Аз казах:"ДА" и той ми подари химикалка на клуба.Бях като от гръм ударен(адски щастлив).Преди няколко дни пък намерих бележка на предното стъкло, под чистачката.Помислих си:"Пфуу пак реклами...", но НЕ - Хонда Фен Клуб.И не само това е причината да съм тук, но както и да е...Надявам се да не преча на никой, както се случи в един друг клуб, и само защото изказах мнението си ми беше забранен достъпът до него . Радвам се, че съм сред Вас!Лек ден, безаварийно и до скоро! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #2 Отговорено 17 Септември, 2005 Здравейте!Днес се регистрирах и смятам да се застоя в този клуб(ако ми позволите разбира се ), и то за дълго време!То е ясно, че съм вече пленен от марката за цял живот, ама...какво да се прави - ХОНДА! Мисля, че това е НАЙ-ДОБРИЯТ КЛУБ в България!Още от закупуването на автомобила си - до ден днешен, не спирам да получавам приятни изненади от него.Когато си маркирах Хонда-та против кражби, един човек дойде до мен и ме попита, дали това е моят автомобил...Аз казах:"ДА" и той ми подари химикалка на клуба.Бях като от гръм ударен(адски щастлив).Преди няколко дни пък намерих бележка на предното стъкло, под чистачката.Помислих си:"Пфуу пак реклами...", но НЕ - Хонда Фен Клуб.И не само това е причината да съм тук, но както и да е...Надявам се да не преча на никой, както се случи в един друг клуб, и само защото изказах мнението си ми беше забранен достъпът до него . Радвам се, че съм сред Вас!Лек ден, безаварийно и до скоро! <{POST_SNAPBACK}> добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #3 Отговорено 17 Септември, 2005 Приятна изненада наистина, та хората с червеното са тръгнали на лов за нови съклубари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #4 Отговорено 17 Септември, 2005 Ай добря до6ъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #5 Отговорено 17 Септември, 2005 колкото повече Хондаджии - толкова по добре обичайте се и се размножавай те Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #6 Отговорено 17 Септември, 2005 Добре дошЕл сред нас, колега! Ето едно доказателство, че спама с флайъри дава резултат Желая ти приятни мигове сред нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #7 Отговорено 17 Септември, 2005 добре дошъл сред нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #8 Отговорено 18 Септември, 2005 Добре дошъл Парадоксе! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #9 Отговорено 18 Септември, 2005 добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #10 Отговорено 18 Септември, 2005 Добре дошъл Парадоксе! <{POST_SNAPBACK}> Дано не ми се сърдиш за ника, че малко съвпада с твоят...Ако има проблем-кажи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #11 Отговорено 18 Септември, 2005 Добре дошъл Парадоксе! <{POST_SNAPBACK}> Дано не ми се сърдиш за ника, че малко съвпада с твоят...Ако има проблем-кажи! <{POST_SNAPBACK}> Абе колега , я кажи къде ти дадоха химикалката на хонда , че ми е интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #12 Отговорено 18 Септември, 2005 "Когато си маркирах Хонда-та против кражби, един човек дойде до мен и ме попита, дали това е моят автомобил...Аз казах:"ДА" и той ми подари химикалка на клуба".Нито го знам, нито го познавам...Ако прочете това ми мнение:"Благодаря!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #13 Отговорено 18 Септември, 2005 Абе колега , я кажи къде ти дадоха химикалката на хонда , че ми е интересно <{POST_SNAPBACK}> Тино, май си имаш конкуренция с химикалките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #14 Отговорено 18 Септември, 2005 .Преди няколко дни пък намерих бележка на предното стъкло, под чистачката.Помислих си:"Пфуу пак реклами...", но НЕ - Хонда Фен Клуб.Син седан 4ген с черни орнаменти отстрани до ТУ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #15 Отговорено 18 Септември, 2005 АБСОЛЮТНО "ДА"!!!Ха-ха!пп:Орнаментите са мое производство, но скоро цялата ми кола ще бъде коренно променена, и не в този лош вид, в който си я видял.10х! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #16 Отговорено 18 Септември, 2005 АБСОЛЮТНО "ДА"!!! Ха-ха! пп:Орнаментите са мое производство, но скоро цялата ми кола ще бъде коренно променена, и не в този лош вид, в който си я видял. 10х! <{POST_SNAPBACK}> +1бр на моята сметка Колицата е добре така, мен лично накефи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #17 Отговорено 18 Септември, 2005 Ognyan, радвам се че е така!И сигурно някой ден ще се запозная с Теб лично(при ТУ или на Божурище например), за да обменим опит и съвети.Честно казано искам да се запозная със ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ на клуба, и във връзка с това искам да попитам дали ще има скоро сборна среща(къде и кога)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest La4o #18 Отговорено 19 Септември, 2005 Добре дошъл винаги е добре да има нови членове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #19 Отговорено 19 Септември, 2005 Бате Среща ще има в Сряда от 2100 в кафе Антик в Лагера до Обредна зала... не знам точния адрес...но ще ти го кажат ако имаш желание да дойдеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #20 Отговорено 19 Септември, 2005 Имам желание и ще се опитам да дойда.Само ми дайте точен адрес!10х! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #21 Отговорено 21 Септември, 2005 Добре дошъл и от мене колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaro #22 Отговорено 21 Септември, 2005 Пи4ове и аз от седмица карам Хонда и веднага потарсих форум за тази марка и попаднах на вас!Искам да ви кажа 4е наистина сам много впе4етлен от вас и ва6ите мнения.Про4етох за сре6тата на 25.09 и мисля да доида.Надявам се да ме приемете и да ми помогнете със съвети и препоръки за подражката на хонди4ката!6те се радвам ако стана 4аст от вас и ва6ия клуб!10х предварително и до неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #23 Отговорено 21 Септември, 2005 Пи4ове и аз от седмица карам Хонда и веднага потарсих форум за тази марка и попаднах на вас!Искам да ви кажа 4е наистина сам много впе4етлен от вас и ва6ите мнения.Про4етох за сре6тата на 25.09 и мисля да доида.Надявам се да ме приемете и да ми помогнете със съвети и препоръки за подражката на хонди4ката! 6те се радвам ако стана 4аст от вас и ва6ия клуб! 10х предварително и до неделя <{POST_SNAPBACK}> А да неби да си горд собственик на мойто бившо бебче или се лъжа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #24 Отговорено 24 Септември, 2005 и аз съм новак както следва и смятам да ви тормоза известоно време(докато карам хонда, а това ще е дълго)искам да ви кажа само че форума е на 6 и членовете на клуба също.мисля че ще са сработим някакси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zaro #25 Отговорено 26 Септември, 2005 Пи4ове и аз от седмица карам Хонда и веднага потарсих форум за тази марка и попаднах на вас!Искам да ви кажа 4е наистина сам много впе4етлен от вас и ва6ите мнения.Про4етох за сре6тата на 25.09 и мисля да доида.Надявам се да ме приемете и да ми помогнете със съвети и препоръки за подражката на хонди4ката! 6те се радвам ако стана 4аст от вас и ва6ия клуб! 10х предварително и до неделя <{POST_SNAPBACK}> А да неби да си горд собственик на мойто бившо бебче или се лъжа? <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове