Jump to content
Guest paRADOx

НОВАК

Recommended Posts

Guest paRADOx

Здравейте!Днес се регистрирах и смятам да се застоя в този клуб(ако ми позволите разбира се :) ), и то за дълго време!То е ясно, че съм вече пленен от марката за цял живот, ама...какво да се прави - ХОНДА! :balloon: Мисля, че това е НАЙ-ДОБРИЯТ КЛУБ в България!Още от закупуването на автомобила си - до ден днешен, не спирам да получавам приятни изненади от него.Когато си маркирах Хонда-та против кражби, един човек дойде до мен и ме попита, дали това е моят автомобил...Аз казах:"ДА" и той ми подари химикалка на клуба.Бях като от гръм ударен(адски щастлив!!!).Преди няколко дни пък намерих бележка на предното стъкло, под чистачката.Помислих си:"Пфуу пак реклами...", но НЕ - Хонда Фен Клуб.И не само това е причината да съм тук, но както и да е...Надявам се да не преча на никой, както се случи в един друг клуб, и само защото изказах мнението си ми беше забранен достъпът до него :) .

Радвам се, че съм сред Вас!Лек ден, безаварийно и до скоро!

:D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Здравейте!Днес се регистрирах и смятам да се застоя в този клуб(ако ми позволите разбира се  :) ), и то за дълго време!То е ясно, че съм вече  пленен от марката за цял живот, ама...какво да се прави - ХОНДА! :D Мисля, че това е НАЙ-ДОБРИЯТ КЛУБ в България!Още от закупуването на автомобила си - до ден днешен, не спирам да получавам приятни изненади от него.Когато си маркирах Хонда-та против кражби, един човек дойде до мен и ме попита, дали това е моят автомобил...Аз казах:"ДА" и той ми подари химикалка на клуба.Бях като от гръм ударен(адски щастлив!!!).Преди няколко дни пък намерих бележка на предното стъкло, под чистачката.Помислих си:"Пфуу пак реклами...", но НЕ - Хонда Фен Клуб.И не само това е причината да съм тук, но както и да е...Надявам се да не преча на никой, както се случи в един друг клуб, и само защото изказах мнението си ми беше забранен достъпът до него :balloon: .

Радвам се, че съм сред Вас!Лек ден, безаварийно и до скоро!

:D  :D  :D

<{POST_SNAPBACK}>

добре дошъл :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Приятна изненада наистина, та хората с червеното са тръгнали на лов за нови съклубари :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

колкото повече Хондаджии - толкова по добре :) обичайте се и се размножавай :balloon::):D те

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Добре дошЕл сред нас, колега! :) Ето едно доказателство, че спама с флайъри дава резултат :) Желая ти приятни мигове сред нас :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Добре дошъл Парадоксе! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Дано не ми се сърдиш за ника, че малко съвпада с твоят...Ако има проблем-кажи! :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Добре дошъл Парадоксе! :dry:

<{POST_SNAPBACK}>

Дано не ми се сърдиш за ника, че малко съвпада с твоят...Ако има проблем-кажи! :thumbs1:

<{POST_SNAPBACK}>

Абе колега , я кажи къде ти дадоха химикалката на хонда , че ми е интересно :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

"Когато си маркирах Хонда-та против кражби, един човек дойде до мен и ме попита, дали това е моят автомобил...Аз казах:"ДА" и той ми подари химикалка на клуба".Нито го знам, нито го познавам...Ако прочете това ми мнение:"Благодаря!"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Абе колега , я кажи къде ти дадоха химикалката на хонда , че ми е интересно :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

:thumbs1: Тино, май си имаш конкуренция с химикалките :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

.Преди няколко дни пък намерих бележка на предното стъкло, под чистачката.Помислих си:"Пфуу пак реклами...", но НЕ - Хонда Фен Клуб.

Син седан 4ген с черни орнаменти отстрани до ТУ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

АБСОЛЮТНО "ДА"!!!Ха-ха!пп:Орнаментите са мое производство, но скоро цялата ми кола ще бъде коренно променена, и не в този лош вид, в който си я видял.10х! :thumbs1::lol::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

АБСОЛЮТНО "ДА"!!!

Ха-ха!

пп:Орнаментите са мое производство, но скоро цялата ми кола ще бъде коренно променена, и не в този лош вид, в който си я видял.

10х!

;)  ;)  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

+1бр на моята сметка :dry:

Колицата е добре така, мен лично накефи :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Ognyan, радвам се че е така!И сигурно някой ден ще се запозная с Теб лично(при ТУ или на Божурище например), за да обменим опит и съвети.Честно казано искам да се запозная със ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ на клуба, и във връзка с това искам да попитам дали ще има скоро сборна среща(къде и кога)? :thumbs1::dry::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest La4o

Добре дошъл винаги е добре да има нови членове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Бате Среща ще има в Сряда от 2100 в кафе Антик в Лагера до Обредна зала... не знам точния адрес...но ще ти го кажат ако имаш желание да дойдеш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Имам желание и ще се опитам да дойда.Само ми дайте точен адрес!10х! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro
:rolleyes: Пи4ове и аз от седмица карам Хонда и веднага потарсих форум за тази марка и попаднах на вас!Искам да ви кажа 4е наистина сам много впе4етлен от вас и ва6ите мнения.Про4етох за сре6тата на 25.09 и мисля да доида.Надявам се да ме приемете и да ми помогнете със съвети и препоръки за подражката на хонди4ката!6те се радвам ако стана 4аст от вас и ва6ия клуб!10х предварително и до неделя :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

:rolleyes: Пи4ове и аз от седмица карам Хонда и веднага потарсих форум за тази марка и попаднах на вас!Искам да ви кажа 4е наистина сам много впе4етлен от вас и ва6ите мнения.Про4етох за сре6тата на 25.09 и мисля да доида.Надявам се да ме приемете и да ми помогнете със съвети и препоръки за подражката на хонди4ката!

6те се радвам ако стана 4аст от вас и ва6ия клуб!

10х предварително и до неделя  :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

А да неби да си горд собственик на мойто бившо бебче или се лъжа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

и аз съм новак както следва и смятам да ви тормоза известоно време(докато карам хонда, а това ще е дълго)искам да ви кажа само че форума е на 6 и членовете на клуба също.мисля че ще са сработим някакси :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zaro

:) Пи4ове и аз от седмица карам Хонда и веднага потарсих форум за тази марка и попаднах на вас!Искам да ви кажа 4е наистина сам много впе4етлен от вас и ва6ите мнения.Про4етох за сре6тата на 25.09 и мисля да доида.Надявам се да ме приемете и да ми помогнете със съвети и препоръки за подражката на хонди4ката!

6те се радвам ако стана 4аст от вас и ва6ия клуб!

10х предварително и до неделя  :)

<{POST_SNAPBACK}>

А да неби да си горд собственик на мойто бившо бебче или се лъжа?

<{POST_SNAPBACK}>

:):):):D:D:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...