gena_g 1 #1 Публикувано 19 Април, 2009 Тази тема е малко 2 в 1 ;)1. Нека разберем кои и колко сме хората с моторджийски наклонности във форума ;)2. Търся си задна гума 150/70/18 (може и 140мм. да е широка) втора ръка, или някой ако знае къде в София се продават мото гуми втора ръка, че в момента нямам излишни 300лв. за нова, а положението е трагично Който успее да ми помогне получава кръгче с мотора ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BRAINIAC 1 #2 Отговорено 20 Април, 2009 (Редактирано) Мотористи има,не сме много но има.ето тук.По въпроса за гумата да знаеш,че втора ръка 18-ка много рядко се намира този размер,то новички се намират трудно.Мога да ти намеря 18-ка нова на добра цена но е 120/70/18.Доколкото съм запознат мисля,че вфр-ките от тия години са със задна гума 130 и 150 може и да ти закача Редактирано 20 Април, 2009 от BRAINIAC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_g 1 #3 Отговорено 20 Април, 2009 Да в момента съм със 130, но искам да сложа 150 или поне 140. За закачането, няма да е проблем. Даже и 160 може да се събере без никакви грижи. Само ме притесняваше дали джантата ще може да поеме този размер, но досега всички ми казват, че няма да е проблем.Аз даже се замислям дали направо да не сменя и джантата със 17ка, че 18ка гума наистина трудно ще намеря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове