Jump to content
stanislav_stz

Лампичките на Srs и Abs

Recommended Posts

Здравейте! Ситуацията е следната. Колата не беше карана 2-3 месеца. Като резултат акумулатора се беше изтущил изцяло. Заредих го и колата запали без проблем. Обаче лампичките на SRS и ABS не спират да светят. По принцип след като дам контакт и изчакам няколко секунди те си гаснат. Сега обаче си светят и след като я запаля и я покарам малко. Предполагам, че има някакъв начин да се изтрият тези грешки или все нещо, което да се направи по въпроса. Сигурен съм, че не показват правилно, просто е някакъв вид грешка. Приемам всякакви съвети. Колата е тази от подписа ми, англичанка.Весели празници!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така значи...днеска ми светна ши****я SRS от никаде и напрао откачих.....прочетух тука стари теми че чистят грешките за 20 лева в Бултрако ...е искам да споделя с вас как днес аз ги изчистих с една жичка....така:1.Сваляте Кората под волана2.На Кутията на бушоните има един дву пинов конектор (ЖЪЛТ-той се намира най-отдясно и най-доло, от дясната му страна има едно бушонче). Откачате го3.Взимате една къса и по здраве жичка...оголвате я в края.... и я мушкате в конектора така че да се получи мост м/у пиновете4.Палите Колата и след 6 секунди гасне SRS-a6.В рамките на 4 секунди след като е изгаснала вадите жичката...лампата светка пак...5.В рамките на 4 секунди след като е светнала пак мушите жичката ...пак трябва да изгасне....6.В рамките на 4 секунди след като е изгаснала махате жичката......7.SRS индикатора мигва 2 пъти...грешките са изтрити8.Гасите колата ...връщате на мястото буксата9.Палите и слагате 20 лева в джеба.......Дано съм полезе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...