R-Racing 86 #1 Публикувано 17 Април, 2009 (Редактирано) Здравейте колеги имам проблем с една работа тука проблема е следния:Буксата на динамото на 4та 1.4 дуал карб 88 му е с 2 кабела Буксата на динамото на 5та 1.6 в-тек му е с 4 кабела ?!?!Въпроса ми е мога ли някак си да препрая инсталацията на 5тата т.е буксата на динамото да я сменя с моята която е с 2 кабела ??! кво да ги правя другите 2 ?!?! мисълта ми е мога ли да ги закача към тези 2 който ги имам ?! търсих схеми из нета но не отрких (имам някви странни виждания че отивъм към делкото НО НЕ съм сигрен)моите (на 4та) шветове са (бял със синя линия) и (черен с жълта)на ( 5та ) ги има тези 2та същите от по горе както и (чисто син) (бял с жълта)Колеги ще съм ви супер много благодарен ако помогнете .... Редактирано 17 Април, 2009 от hondaracing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #2 Отговорено 17 Април, 2009 (Редактирано) Колеги и 2та кабела отиват към ЕЦУ-то поне до колкото проследих 1 (alternator) 2 (starter signal ) някакви идей какво да ги правя ?!ако ги изолирам и оставя на страна ще има ли проблем ? (ще работи ли ецу-то)Благодаря предварително Редактирано 17 Април, 2009 от hondaracing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #3 Отговорено 17 Април, 2009 или викате давай пък то ще се чуе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nonamed 50 #4 Отговорено 17 Април, 2009 (Редактирано) Регулатор на волтажа - напрежението при з6 се регулира според консумацията, при Д14 това го няма.При мен на мануала белия с жълто подава сигнал към ЕЦУ, по синия ЕЦУ подава контролен сигнал към регулатора. В най лошия случай трябва да се измери напрежението, което го има на б+ж и ако има проблем, да се "излъже" ЕЦУ-то да "чете" това, което трябва ...Проба - грешка Редактирано 17 Април, 2009 от nonamed Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #5 Отговорено 17 Април, 2009 Благодаря ти колега супер полезно ще се опитам да пригодя нещатата ако не ще изолирам 2та кабела който няма място за тях и така ще пробвам .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове