Jump to content
Guest ko_petrov

Honda Civic 1.5i 16V V-tec

Recommended Posts

Guest ko_petrov

Значи REDPOWER си е продал хондичката :D и сега ще трябва да търся друга :D Та въпроса ми е дали е възможно тази хонда да е инвалидна : Honda Civic 1.5i 16V V-tec не е ли над 100 коня(извинявайте за "тъпия" въпрос но хал хабер си нямам ;) )П.С. Чакам други предложения за продажби на хонда - 1.5 mi 90 коня 3 врати!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

възможно тази хонда да е инвалидна : Honda Civic 1.5i 16V V-tec не е ли над 100 коня?

<{POST_SNAPBACK}>

Предполагам става въпрос за икономичния Vtec, като на Виктор. Много хубав и икономичен мотор. Няма проблеми да го вземеш на инвалид, 90 коня е този двигател, слага се само на хечбека и се намира рядко. Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ko_petrov

възможно тази хонда да е инвалидна : Honda Civic 1.5i 16V V-tec не е ли над 100 коня?

<{POST_SNAPBACK}>

Предполагам става въпрос за икономичния Vtec, като на Виктор. Много хубав и икономичен мотор. Няма проблеми да го вземеш на инвалид, 90 коня е този двигател, слага се само на хечбека и се намира рядко.

<{POST_SNAPBACK}>

Можеш ли да ми кажеш какъв е номера (на двигателя или се баркам - не ги осещам още, но имам търпение :D ) на пример : D15b2 или нещо такова за да не ме излъжат!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Икономичния ВТЕК е D15Z1 или D15Z3И все пак бих ти препиръчал да на се мяташ точно на този ВТЕК..... май няма много смисал, особено ако си решил някой ден да правиш някакъв тунинг ( различен от спортен филтър)D15B2 е много по-разпространен двигател и при леко каране дава 7-8 градско.... някои ненормални тук и по-надолу слизат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ko_petrov

Икономичния ВТЕК е D15Z1 или D15Z3

И все пак бих ти препиръчал да на се мяташ точно на този ВТЕК..... май няма много смисал, особено ако си решил някой ден да правиш някакъв тунинг ( различен от спортен филтър)

D15B2 е много по-разпространен двигател и при леко каране дава 7-8 градско.... някои ненормални тук и по-надолу слизат.

<{POST_SNAPBACK}>

Тунинг за сега не мисля да правя - бъдещите две години!!! Имаш в предвид че мотора е по-рядък и са по-скъпи частите и трудно се намират?

Благодаря за отговора !

Редактирано от ko_petrov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

най-малкото ламбдата на Z1/Z3 е широкобандова и струва майка си и баща си, иначе доста от частите са идентични на Д15Б2 освен естествено, глава/бутала

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ko_petrov

Тъй-като утре заминавам за София къде мога да направя дино тест и колко ще ми струва! Необходим ли е за тест на кола която ще се купува?

Редактирано от ko_petrov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Ето графиките от Дино-теста на моята (D15Z3 VTEC-E 90к.с.- 5врати ) като отправна точка:DYNO Civic D15Z3 '95 VTEC-EВ Про Спийд (телефоните им са отдолу) имат база данни за сравнение. Удоволствието, доколкото знам струва 80лв. Сам прецени дали си струва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

най-малкото ламбдата на Z1/Z3 е широкобандова и струва майка си и баща си, иначе доста от частите са идентични на Д15Б2 освен естествено, глава/бутала

<{POST_SNAPBACK}>

Ето ти малко информация около цените... би трябвало да е най-точната възможна, поради простата причина, че е от сайта на ProSpeed :D

Колегата rebel е прав... :D

ЦЕНИ - кликни МЕ

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...