Д-р Конова 24 #1 Публикувано 17 Април, 2009 всички родени днес и най - вече Big Blonde Wolf.......мисли му ако не дойдеш да се видим и пием по нещо за твое здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 17 Април, 2009 Честитоооооооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #3 Отговорено 17 Април, 2009 Честито на всички рожденници!Специални поздрави на Големия лош и твърде рус вълк. Да си жив и здрав Оги и наздраве.Специални поздрави и на Ники Петков. Пич на тебе не мога да ти кажа наздраве, ти нито пиеш нито месо ядеш, за останалото Боряна трябва да каже Поздравите са от мен и брат ми Plevelcho. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #4 Отговорено 17 Април, 2009 Наздраве на ОВЕНИТЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #5 Отговорено 17 Април, 2009 ЧРД на русия вълк и от мен!Да си жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #6 Отговорено 17 Април, 2009 наздраве вълчо да си жив и здрав честито и на останали те Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #7 Отговорено 17 Април, 2009 Честит рожден ден уа , днес май за 6ти път ...пожелавам ти поне 2 медицински сестри да се погрижат тая вечер за теб :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #8 Отговорено 17 Април, 2009 Епа аре и тука да та честитна ва ! Залян ли си вече ва ку@ееее ... муаш ли мошно ?!! :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове