Jump to content
Guest Krelion

Опт.тунинг на сивик 5ген

Recommended Posts

Guest Krelion

Абе колеги,колко мангизи да си приготвя за един як оптичен тунинг(например като на зеления ямболски сивик)и къде ще ми го направят като хората?За 5-та ген?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

абе пич оптичен тунинг не се купува, той се прави - първо си караш колата, прекарваш 2 следобеда (слънчеви) в съзерцание на колата си, през балкона на панелката също става - и тогава ти се прояснява какво точно искаш от тази кола, представяш си я как ще изглежда, кое как ще е и ЗАЩО ще е така. и тогава почваш да правиш, бавно и с мерак, детайл по детайл - може да се проточи и месеци, и години, но знаеш какво си направил!иначе ще си купиш стъклопластови брони, различни шаренийки, които в магазина на щанда изглеждат добре. но като ги сложиш на колата, и ще стане поредния кичкато си харесал дадена кола как е направена, отиди с човека, дай му пачката, пък си я вземи. и знай, че имаш уникална кола. защото дори и твоята да я направиш по абсолютно същия начин, всички ще говорят за нея "дето е като ямболския сивик"все пак идеята е да си уникален, нали? иначе защо изобщо да се захващаш ?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Предна + задна броня = 400-500лвПрагове = 150лвФарове = 350-400Стопове = 250-300Капак да намръщиш = 50-100лвУспя ли вече да ичерпаш лимита? Батенце това е мн скъпо нещо така да знаеш! И не забравяй, че по тунинг фирмите обикновенно продават брони от калъп и съответно 348 чвека ве4е имат същите... както каза Магнума, но това си е лично желание и ако си те кефи да си като другите, значи един голям проблем по-малко... аз обаче не мога ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Ей,ей,споко бе Магнуме,като виждаш,че задавам такъв странен въпрос не си искарвай веднага изводи,че съм някой тъп келеш дето си е вземал кола с парите на тати,и иска да я напрай да изглежда като на батковците. :D Живея в малък град къдео почти никой не се занимава с оптичен тунинг.Давам ти за пример ямболската хонда,не защото искам моята да е същата,а защото точно тя е направена с вкус и не изглежда като всички останали!Разбира се че искам да направя нещо уникално и точно за това ви питам как са цените при вас!Прав си,че колата се прави много време и мерак,ама така ли иначе трябва да си поръчам броните и споилерите от някъде нали?Няма значение дали аз ще си ги измисля сам :D И като имам предвид оптичен тунинг имам предвид точно това.Колко ще ми струва да ми изработят това което съм намислил(нещо от ТИПА на ямболската хонда ;) )Да ми изработят калъпи,монтаж и т.н. ,и къде могат да направят това качественно това е!Аиде със здраве ;) ПП:surr3a1,благодаря за инфото,нормално ми се вижда,ами кво става ако трябва да ми се правят калъпи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз за мойта съм дал към 2500лв :) но тя е от тези от калъпите и можеби не ти харесва :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

аз за мойта съм дал към 2500лв :balloon: но тя е от тези от калъпите и можеби не ти харесва :)

<{POST_SNAPBACK}>

:D Е, ти пък сега,те хората си купуват такива щото им харесва.Ама рано или късно се с по евтините модели се напълва както казва Магнум.Ама ти щом си дал такава сума предполагам,че колата ти изглежда доста добре!Щото нали знаеш,не всеки може да си позволи толкова мангизи за опт.тунинг :D:D

ПП:Пък може нещо по калъп да си харесам,нищо не се знае :D Твоята това от аватара ти ли е? :):P

Редактирано от Krelion

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...