slus4o© 26 #1 Публикувано 14 Април, 2009 От доста време насам му се радвам самостоятелно и реших да го споделя и с васСтава навъпрос за едно яко наклонче на което като се засилиш по яко и става голяма мания аз лично го минавам с около 60км/ч а е доста стръмно но пък не се отлепят гумите само разпъвам амртисьорите дълго е към 4-5 метра, аве страхотна комбинация ако минавате натам го изтествайте аз редовно го пускам Намира се в Бояна на УЛ. РЕЗНЬОВЕТЕ №20http://maps.google.com/maps?f=q&source...mp;t=k&z=17 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #2 Отговорено 14 Април, 2009 И аз много обичам такива изпълнения, но ми харесва като отдели леко и гумите - сигурно затова постоянно се налага да сменям разни тампони и какво ли не още по окачване ... Все пак - за пловдивчани, ето ги "мойте" местенца - Прелеза не Пещерско шосе, при бензиностанция Шел , тук при добра засилка от посокоа Смирненски, към тепето, се получава много добър отскок, аз го минавам с около 80 - като скоростта е относително безопасна - път с предимство е, видимостта е добра, а отдругата страна на прелеза едната улица е еднопосочна и движението е слабо.А другото местенце е при движение от Марково към х. Здравец, точно преди Гълъбово и разклона. аСамо един съвет - не пробвайте тези работи при мокър или заледен път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #3 Отговорено 14 Април, 2009 ...Прелеза не Пещерско шосе, при бензиностанция Шел , тук при добра засилка от посокоа Смирненски, към тепето, се получава много добър отскок, аз го минавам с около 80 - като скоростта е относително безопасна - път с предимство е, видимостта е добра, а отдругата страна на прелеза едната улица е еднопосочна и движението е слабо....Само един съвет - не пробвайте тези работи при мокър или заледен път.Чесно казано - по НЕ-безпасно място немога да се сетя за такъв род дейности?! Баш там, хората идващи покрай линията са изнервени, движението редовно е доста натоварено и чакат, чакат и видели - невидели, искачат да минават и чат-пат стават бели. Не ми се мисли, да го посрешнеш отстрани някой, докато летиш (този път буквано ползвам тази дума) с 80. Че ще е виновен той - не споря, ама ти го шибни във вратите, пък ходи обяснявай. Ако ти се скача толкоз - на излизане от смирненски, като свърши паважа, точно на върха на надлезчето на коматевския възел (в лявата лента) има ръбче - добре е заформено, но пак не прекалявай със скороста и 50-60 стига. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #4 Отговорено 14 Април, 2009 През деня си прав, движението е натоварено и не позволява засилката дори, но вечер имаш добра видимост и от 2те страни, всеки си спазва там стопа, а от другата страна имаш еднопосочно движение, дори до скоро беше затворено изцяло. Риск винаги има разбира се, идеята е да го прецениш и да го направиш максимално безопасно за околните и за себе си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #5 Отговорено 15 Април, 2009 момчета недейте така, мама му стара.Що си търсите белята сами? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #6 Отговорено 17 Април, 2009 Само да уточня, че аз го ползвам при спускане и за части от секундата съм в безтегловност - голям кеф ;) ПС Днеска го пробвах с 40км/ч и почти не се усеща трябва с 50,60,....n Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове