Jump to content
slus4o©

Скок'че

Recommended Posts

От доста време насам му се радвам самостоятелно и реших да го споделя и с вас
Става навъпрос за едно яко наклонче на което като се засилиш по яко и става голяма мания аз лично го минавам с около 60км/ч а е доста стръмно но пък не се отлепят гумите само разпъвам амртисьорите дълго е към 4-5 метра, аве страхотна комбинация ако минавате натам го изтествайте аз редовно го пускам

Намира се в Бояна на УЛ. РЕЗНЬОВЕТЕ №20

http://maps.google.com/maps?f=q&source...mp;t=k&z=17

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз много обичам такива изпълнения, но ми харесва като отдели леко и гумите - сигурно затова постоянно се налага да сменям разни тампони и какво ли не още по окачване ... Все пак - за пловдивчани, ето ги "мойте" местенца - Прелеза не Пещерско шосе, при бензиностанция Шел , тук при добра засилка от посокоа Смирненски, към тепето, се получава много добър отскок, аз го минавам с около 80 - като скоростта е относително безопасна - път с предимство е, видимостта е добра, а отдругата страна на прелеза едната улица е еднопосочна и движението е слабо.А другото местенце е при движение от Марково към х. Здравец, точно преди Гълъбово и разклона. аСамо един съвет - не пробвайте тези работи при мокър или заледен път.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Прелеза не Пещерско шосе, при бензиностанция Шел , тук при добра засилка от посокоа Смирненски, към тепето, се получава много добър отскок, аз го минавам с около 80 - като скоростта е относително безопасна - път с предимство е, видимостта е добра, а отдругата страна на прелеза едната улица е еднопосочна и движението е слабо....Само един съвет - не пробвайте тези работи при мокър или заледен път.

Чесно казано - по НЕ-безпасно място немога да се сетя за такъв род дейности?! Баш там, хората идващи покрай линията са изнервени, движението редовно е доста натоварено и чакат, чакат и видели - невидели, искачат да минават и чат-пат стават бели. Не ми се мисли, да го посрешнеш отстрани някой, докато летиш (този път буквано ползвам тази дума) с 80. Че ще е виновен той - не споря, ама ти го шибни във вратите, пък ходи обяснявай. Ако ти се скача толкоз - на излизане от смирненски, като свърши паважа, точно на върха на надлезчето на коматевския възел (в лявата лента) има ръбче - добре е заформено, но пак не прекалявай със скороста и 50-60 стига.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През деня си прав, движението е натоварено и не позволява засилката дори, но вечер имаш добра видимост и от 2те страни, всеки си спазва там стопа, а от другата страна имаш еднопосочно движение, дори до скоро беше затворено изцяло. Риск винаги има разбира се, идеята е да го прецениш и да го направиш максимално безопасно за околните и за себе си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета недейте така, мама му стара.Що си търсите белята сами?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да уточня, че аз го ползвам при спускане ;)
и за части от секундата съм в безтегловност - голям кеф ;) ;) :)

ПС Днеска го пробвах с 40км/ч и почти не се усеща трябва с 50,60,....n

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...