Jump to content
Guest benji_crx

може ли?

Recommended Posts

Guest benji_crx

може ли да се постави хидравлика на CIVIC или CRX и ако да, колко парици и кой може да е свърши тая работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Принципно може Бенжи,на ремъчната шайба има свободен канал.Но трябва да се смени рейката,да се монтира хидравлична помпа,може и накрайниците да са други не съм гледал.Да се монтира също и тръбен път за хидравличната течност от помпата до рейката.От Shutlle ако се вземе хидравликата би трябвало да стане най лесно,тъй като предниците са почти еднакви.А за монтажа във всеки приличен сервиз могат да я монтират но за пари не знам.п.с.Да не си монтирал някакви много широки гуми че ти трябва хидравлика.Примерно 255/25/15

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Ако си мераклия и ако човека за който си мисля е още навит, може да те уредим с рейка за хидравлика и прочее, просто ще си ги трампите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

питах тук там и ми казаха м/у 80-100лв само за монтаж - щото и аз искам да свърша тая работа ;) да сменя рейката де ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

бенджи не ми изглеждаше хилав в ръцете, що така ще разваляш хубавото управление на CRX-а?вярно, геврека е доста голям и предавателното число също - ако сложиш малък волан по-трудно ще се върти. пък и предавателното число на хидравличната рейка е по-малко, с по-малко завъртания ще правиш завоите - но усещането за пътя не е същото, на кола със серво и на кола без серво

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Както предположи Иван, още си търся човек за трампа.... ама София/Ямбол ми се струва трудничко, освен по куриери и да си зазимим колите за 2-3дена.... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

значи има едно момиче което ходи по дамските ралита и тя е полудяла по CRX но я спира това че няма хидравлика и ще и е трудно за техническото каране.та от там ми идва въпроса .все пак благодаря на всички ви .като се нагрее положението пак ще пиша.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx
benji_crx, ебати CRX-a имаш.Събра ми погледа...Честно! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Както предположи Иван, още си търся човек за трампа.... ама София/Ямбол ми се струва трудничко, освен по куриери и да си зазимим колите за 2-3дена.... :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Нали нямаше хидравлики бе, гадино?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...