Guest The Penalty #1 Публикувано 13 Септември, 2005 (Редактирано) Ми това е, хората са показали как се прави това на VW и AUDIhttp://cement1000.hit.bg/ Редактирано 13 Септември, 2005 от The Penalty Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #2 Отговорено 13 Септември, 2005 Видя ли сега? Като ти разправят хората, че частите на ФВ и Ауди са евтини, а ти не вярваш и си го наби с тая Хонда А да те видя как ще тунинговаш твоята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The Penalty #3 Отговорено 13 Септември, 2005 (Редактирано) Видя ли сега? Като ти разправят хората, че частите на ФВ и Ауди са евтини, а ти не вярваш и си го наби с тая Хонда А да те видя как ще тунинговаш твоята <{POST_SNAPBACK}> Ма не знам къде продават такава кутийка с резистор за Хонда, сигурно е различен, все пак не е фаове или ауди. Редактирано 13 Септември, 2005 от The Penalty Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #4 Отговорено 13 Септември, 2005 малииии със тоя 4ип мноооого ще варви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dobromirski #5 Отговорено 14 Септември, 2005 Хехехе, това съм го гледал още преди година, две. В интерес на изстината върши работа тъй като резистора предполагам седи вместо датчика на blow off клапана на турбото и компа не го отваря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #6 Отговорено 14 Септември, 2005 "Докато има телета, ще има и кланета..." Киро СЕКИРАТА / преподавател в МЕИ/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове