Jump to content
Guest greenwather

проблем

Recommended Posts

Guest greenwather

Момчета имам един проблем на скоро си купих кола. старият собственик е бил решил да си сменя километража сиреч да му слага нови лампички и да го прави бял (един вид спортен) до тук добре ама тоя човек не е знаел как се свала и му е счупил стрелката за температурата на водата и сега карам без стрелка съответно и без датчик .как да го оправя?наложително ли е да сменя всичко? :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Момчета имам един проблем на скоро си купих кола. старият собственик е бил решил да си сменя километража сиреч да му слага нови лампички и да го прави бял (един вид спортен) до тук добре ама тоя човек не е знаел как се свала и му е счупил стрелката за температурата на водата и сега карам без стрелка съответно и без датчик .

как да го оправя?

наложително ли е да сменя всичко? :plane:

<{POST_SNAPBACK}>

За да не си играеш и да рискуваш да скупиш още нещо питай Омбре дали не му се намира някакво табло за 4-та генерация ;) навремето имаше , сега не знам ;)

Или иначе не знам как е устроено таблото на 4-та генерация , но ако ми го довериш и дойда на срещата утре , може да го погледна и ще ти кажа дали можеш само стрелката да смениш или и уреда е повреден , щото се съмнявам да нямаш и датчик ;)

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Момчета имам един проблем на скоро си купих кола. старият собственик е бил решил да си сменя километража сиреч да му слага нови лампички и да го прави бял (един вид спортен) до тук добре ама тоя човек не е знаел как се свала и му е счупил стрелката за температурата на водата и сега карам без стрелка съответно и без датчик .

как да го оправя?

наложително ли е да сменя всичко? :plane:

<{POST_SNAPBACK}>

За да не си играеш и да рискуваш да скупиш още нещо питай Омбре дали не му се намира някакво табло за 4-та генерация ;) навремето имаше , сега не знам ;)

Или иначе не знам как е устроено таблото на 4-та генерация , но ако ми го довериш и дойда на срещата утре , може да го погледна и ще ти кажа дали можеш само стрелката да смениш или и уреда е повреден , щото се съмнявам да нямаш и датчик ;)

<{POST_SNAPBACK}>

e то датчик би трябвало да има ама мойе и да няма знам ли?

утре срещата ще е от 20:15

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Ако си намеря стандартните стрелки ти харизвам моите - намацани в синьо. Денем добре изглеждат, но вечер се оправям на слух и обоняние ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ела да ти дам цялото табло за 50 кинта и да не се занимааш повече ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

ела да ти дам цялото табло за 50 кинта и да не се занимааш повече ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ми май това ще стане накрая

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

може да се поправи ако стелката ти е там.вземаш шлаувка с дебелината на оста и ги нанизваш на двете части при загряла кола.само ги намести на нужното ниво.пробвал съм го преди .работи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

може да се поправи ако стелката ти е там.вземаш шлаувка с дебелината на оста и ги нанизваш на двете части при загряла кола.само ги намести на нужното ниво.пробвал съм го преди .работи

<{POST_SNAPBACK}>

да ама нея я няма ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...