respawn 26 #1 Публикувано 11 Април, 2009 (Редактирано) Здравейте, колеги търсих такава тема, но уви не намерих а може и да има различни начини за сваляне я от сивик я от нещо друго. Та въпроса ми е как да сваля тази топка която ми е оригиналната ,непомръдва на никаде и не искам да напъвам много с дърпането ,че да не стане някой фал. Ако някой знае някаква тънкост ще съм много благодарен ако я сподели с мен Редактирано 11 Април, 2009 от respawn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igmhonda 0 #2 Отговорено 11 Април, 2009 Здравейте, колеги търсих такава тема, но уви не намерих а може и да има различни начини за сваляне я от сивик я от нещо друго. Та въпроса ми е как да сваля тази топка която ми е оригиналната ,непомръдва на никаде и не искам да напъвам много с дърпането ,че да не стане някой фал. Ако някой знае някаква тънкост ще съм много благодарен ако я сподели с мен Топката е на винт,поне на моя Сивик беше така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #3 Отговорено 11 Април, 2009 Развиваш я на ляво и това е,нищо сложно няма,успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #4 Отговорено 11 Април, 2009 Сега ще сляза да видя какво ще направя по въпроса, ако успея ще пиша и Благодаря за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #5 Отговорено 11 Април, 2009 Сега ще сляза да видя какво ще направя по въпроса, ако успея ще пиша и Благодаря за отговорите!Не е на винт топката е лепена на кончертото ще трябва да я режеш,аз успях да я скъсам без да режа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #6 Отговорено 11 Април, 2009 Моята е на винт и я развих малко зор, но стана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #7 Отговорено 11 Април, 2009 Странно моята беше лепена,значи може лоста да ми е рязан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #8 Отговорено 11 Април, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #9 Отговорено 11 Април, 2009 Благодаря колеги за съветите модераторите да решат съдбата на тази тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове