Jump to content
hyenabg

Генерация за акорд Ф22Б5

Recommended Posts

Искам просто да сменя консумативите : свещи,кабели,масло мотул,гуми тойо 2 бр ;) спортен филтър в оригиналната кутия и разбира се цялата генерация. Моля за съвет за генерацията какви тръби и точно каква да е конфигурацията и сервиз които да работи добре. Другата седмицаотивам да я правя.Вече съм правил гонка с един приятел и вървиме точно наравно та ще е интересно дали след генерацията ще почна да го дърпам ;) Като я направя и я тествам ще пиша за резултат моя приятел кара 106 С16 118hp ! Аз съм акорд CD7 USA 2.2 150 hp. Гонката беше до от 30 до 180 км и вървиме наравно аз съм отпред разбирасе ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,Аз също имам Акорд.. ;) Мога да ти дам съвет за сервиз,в който да направиш това,което искаш и съм 99% сигурен,че ще останеш доволен от работата на момчетата.Сервиза е OMBRE, намира се в кв. Дружба.Можеш също да го намериш във форума и да го питаш това,което те интересува...Успех

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега като ще правиш генерация, в това число включваш ли спортен изпускателен колектор? ако искаш ефект, то задължително вземи изпускател и заедно с него като направиш генерацията ефект трябва да се усети. доколкото съм запознат на хондите като се махнат всички бокллуци отдолу се слагат 2 резонатора и накрая спортно крайно гърненце. аз също съм тръгнал по този път и скоро ще видим ще тръгне ли тая мойта бавна хонда или няма :lol:успех !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...