Jump to content
Guest ili

антифриз VAICO

Recommended Posts

Guest ili

много ще съм ви благодарен ако ми дадете информация къде мога да намеря антифриз на фирмата VIEROL модел VAICO 60-0019търся от много време но никой не знае, а има такъв намерих го в интернет в немски сайтовеБлагодаря ви предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest La4o

А защо тарсиш точно такъв антифриз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ili

предишния собственик е сложим такъв антифриз и искам да си долея от същия тъй като малко намалява

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest La4o

Аз немога да кажа че разбирам много, но си мисля че и друг да долееш няма да има проблем. А още по-хубаво ако го смениш целия хем ще я подготвиш за зимата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

още по-добре, източи 1 литър от антифриза, сложи една добавка за почистване на радиатора/системата, долей антифриз или вода, и остави колата да поработи на място 20 минути (то на добавките си пише процедурата)пусни и парното, да почисти и него.после оставяш двигателя да изстине малко (да не се изгориш) източваш стария антифриз и доливаш топла/гореща вода (че да не се получат големи температурни разлики между водата и блока.запали малко, да раздвижи водата (кофти е за водната помпа да работи само на вода, дълго време), източваш, наливаш антифриза, и си готов!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ili

антифризът е сменям преди година и аз искам само да доливамБлагодаря за информациата как се сменя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Доливай си смело,няма проблеми при антифриза.Къкъвто и да е доливай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

абе не е чак безобидно да смесваш етилен-гликолов с пропилен-гликолов антифриз - то на опаковките им пише да не се смесват.има антифриз, който не е подходящ за алуминиеви двигатели (хонда са алуминиеви), има антифриз, който е само за алуминиеви.ето по темата, който иска да четеАБВ Форум - Антифриз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

абе не е чак безобидно да смесваш етилен-гликолов с пропилен-гликолов антифриз - то на опаковките им пише да не се смесват.

има антифриз, който не е подходящ за алуминиеви двигатели (хонда са алуминиеви), има антифриз, който е само за алуминиеви.

ето по темата, който иска да чете

АБВ Форум - Антифриз

<{POST_SNAPBACK}>

Tова не го знаех.10х за полезната информация!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ili

и все пак мага ли да доливам друга марка антифриз пак от същия тип т.е. за алуминиеви двигатели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

и все пак мага ли да доливам друга марка антифриз пак от същия тип т.е. за алуминиеви двигатели

<{POST_SNAPBACK}>

според мен магнум е прав по-добре по4истиси системата и го смени , антифриза не е толкова скъп защо не си го смениш нацяло за по сигурно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...