Jump to content
Guest ko_petrov

няколко вапроса за HONDA

Recommended Posts

Guest ko_petrov

Здравейте, Хондаджии !!Това ми е първия пост във вашия прекрасен форум!Имам доста въпроси на които ако ми отговорите или насочите с линкове ще съм много благодарен1. Значи смятам събота и неделя да ходя в София( или във Враца - казаха ми че там има доста хонди за продажба) за да си купя Хонда Сивик1.5 90 коня; 3 врати; 94-95г; нов внос.(Просто в Пловдив намерих само една такава хонда да се продава в автосалоните на града :plane: Никой от тъпите продавачи не е успял до сега да ме убеди да си купя друга кола - просто ми писна да слушам приказки че им били скъпи частите да си купя голф 3 - който го ненавиждам!!! Искам Хонда и това е! ) 99% ще е на инвалид, което ме притеснява защото не съм запознат въобще с тези работи. Как да се направи генералното пълномощно за да е по сигурно за купувача( тоест аз ;) )?2. Имам около 6300 лева за Хондата, но смятам да и сложа метанова уредба.Ще има ли някакъв проблем с поставянето на въпросната хонда? 3. Ще ми стигнат ли 4500 - 4800 лева за въпросната хонда(1000 лева метанова уредба; 300 лева консумативи; 100-150 лева регистрация за да ги докарам на финала около 6300 ;) )Ако има някой за продаване въпросната хонда нов внос нека да пише, климатика е голям плюс но не е задължителен!П.С. ДАНО в Пловдив все повече хора оценят красотата и качествата на японския автомобил и в частност на Хонда! ( и да започнат да ги внасят като хората!!!)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Тези пари ще ти стигнат само ако на инвалид.Инвалидната далавера всеки момент ще я спрат.Вероятността да намериш такава Хонда хем читава, хем да става регистрация на инвалид горе-долу е като да спечелиш от тотото според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest La4o

Имай в предвид, че това с инвалида е нож с две остриета. Искам да кажа, че е рисковано ако инвалида не ти е роднина или прриятел (познат). Говорил съм по този повод с нотариуси и са ми казвали че винаги иам риск. В случай например че този инвалид почине неговите наследници могат да предяват искове за тази негова собственост въпреки това пълномощно (дори генерално). А също така то е и отменяемо. След време като искаш да продаваш колата ще ти искат (удостоверение от инвалида имаше няккакъв номер но не го помна), което по-принцип трябва да се заверява всяка година. Едно от най-важните неща е пълномощното да е безсрочно. Мой съвет е да отидеш при някой нотариус и да го разпиташ за всичко което те интересува. (все пак аз ти преразказвам неща които са ми казали и да не стане като развален телефон)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

за 4500-4800 ти давам гаранция че за 1 месец ще си намериш читава 5-та генерация, която не е на инвалид!!! просто иска търсене бре майна :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

...В случай например че този инвалид почине неговите наследници могат да предяват искове за тази негова собственост въпреки това пълномощно (дори генерално)...

И за това си има чалъм, аз примерно имам една клетвена декларация от "моя" инвалид в която пише, че колата е закупена с мои пари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ko_petrov

Тези пари ще ти стигнат само ако на инвалид.

Инвалидната далавера всеки момент ще я спрат.

Вероятността да намериш такава Хонда хем читава, хем да става регистрация на инвалид горе-долу е като да спечелиш от тотото според мен.

<{POST_SNAPBACK}>

Еми ще пробвам лотарийния си късмет :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

пропуснах най-важното:внимавай с метана,проучи добре преди да слагаш, понеже моята информация е, че скоро ще му вдигнат цената около 2 пъти и да не си останеш с железа за фитнес в багажника :plane: Премисли не е ли по-добре да дадеш парите за малко по-нова и неамортизирана кола (напр. 6-та генерация), аз съм с такава, гори ми твърдо под 7 градско и не си помислям за газ засега, а надали ще навърташ и наполовина на моите километри из Пловдив. За извънградско знаеш просто не става засега метана ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

за 4500-4800 ти давам гаранция че за 1 месец ще си намериш читава 5-та генерация, която не е на инвалид!!! просто иска търсене бре майна :plane:

<{POST_SNAPBACK}>

Еех да имаше и на мен някой такава гаранция да ми даде, преди да започна да търся половин година ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ko_petrov
Бате ела да ти дам мойта и да се родиш. ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Тази седмица ще идвам в София - събота или неделя! Така 4е мога да дойда да я видя. Инъче кога е внесена в България?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER
Бате ела да ти дам мойта и да се родиш. ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Тази седмица ще идвам в София - събота или неделя! Така 4е мога да дойда да я видя. Инъче кога е внесена в България?

<{POST_SNAPBACK}>

Внесена е януари.абе по добре ела и я виж на място тъкмо ще ти отговоря на всички въпроси.0887427917 това ми е телефона за всеки случай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

за 5000 лв. ще намериш 5 че и 6 генерация на инвалид.няма страшно има генерално пълномощно пове4ето хонди са на инвалиди а за метан не си и помисляй.покарай малко пак после прецени

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Колега далаверата е да му направиш една ЗАПИС на ЗАПОВЕД на продавача за цялата сума с падеж датата когато изтича инвалида.....В нея се вписва че ти си му дал въпросната сума на заем !По тоя начин ако някои рещи да си взима колата след изтичането на инвалидати пък ша си вземеш кинтите !Направо му пращат Съдия-изпълнител !Аз мойта по тоя начин я вързах и не съм имал проблеми !!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...