Lakomnik 1 #1 Публикувано 9 Април, 2009 Значи проблема е следния карам карам спирам и седят на 1400 някой път на 2000 + само като включа първа сама си върви иначе като бутна педала от доло нагоре се оправя ама гадна история някой да знае как може да се оправи и с какво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #2 Отговорено 9 Април, 2009 (Редактирано) Най лесно е като си провериш жилото на газта да не е закъсано някъде. Може да го извадиш от охлува на дросела и да подаваш газ със ръка ако е добре значи жилото ти задържа някъде, може да се е закъсало вътре в кожуха и да не се вижда. Може и болта за центроване на жилото да ти прави беля, провери първо жилото и после пиши ако не се оправи. За твоя двигател алтернативни жила мисля че ставаха от D16Z6 и D16Y8, защото са по къси от останалите, твоя нали е D15B7 ако не се лъжа по аватара ти. Редактирано 9 Април, 2009 от doctor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #3 Отговорено 9 Април, 2009 мерси утре ще пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 9 Април, 2009 жило или замърсена механика за подаване на газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #5 Отговорено 11 Април, 2009 Докторе оказа се прав мерси пак за съвета жилото прави белата ще ходя да купя тея дни а лесно ли се сменя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #6 Отговорено 11 Април, 2009 Много лесно. Сваляш от охлува на дросела, на а"престилката" или ламарината след мотора само завърташ и вадиш, на педала е със една пластмаса изваждаш я цялата в поза челна стойка-да не вземеш да режеш че и такива неща съм виждал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #7 Отговорено 11 Април, 2009 окей мерси ще се постарая да не потроша нещо дет вика джони бой с любов трябва не с нерви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #8 Отговорено 16 Април, 2009 Оправих го по друг начин има едно дето регулира педала мисля че затова е отвартях го малко и ся сичко си е ок Апък ново жило струва 110 лв затова реших да се помача и се оправи уж за сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове