Jump to content
Lakomnik

Задържа оборотите

Recommended Posts

Значи проблема е следния карам карам спирам и седят на 1400 някой път на 2000 + само като включа първа сама си върви иначе като бутна педала от доло нагоре се оправя ама гадна история някой да знае как може да се оправи и с какво :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най лесно е като си провериш жилото на газта да не е закъсано някъде. Може да го извадиш от охлува на дросела и да подаваш газ със ръка ако е добре значи жилото ти задържа някъде, може да се е закъсало вътре в кожуха и да не се вижда. Може и болта за центроване на жилото да ти прави беля, провери първо жилото и после пиши ако не се оправи. За твоя двигател алтернативни жила мисля че ставаха от D16Z6 и D16Y8, защото са по къси от останалите, твоя нали е D15B7 ако не се лъжа по аватара ти.

Редактирано от doctor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

жило или замърсена механика за подаване на газ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докторе оказа се прав мерси пак за съвета жилото прави белата ще ходя да купя тея дни а лесно ли се сменя ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много лесно. Сваляш от охлува на дросела, на а"престилката" или ламарината след мотора само завърташ и вадиш, на педала е със една пластмаса изваждаш я цялата в поза челна стойка-да не вземеш да режеш че и такива неща съм виждал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

окей мерси ще се постарая да не потроша нещо дет вика джони бой с любов трябва не с нерви :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправих го по друг начин има едно дето регулира педала мисля че затова е отвартях го малко и ся сичко си е ок :cool: Апък ново жило струва 110 лв затова реших да се помача и се оправи уж за сега :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...