kitu 30 #1 Публикувано 7 Април, 2009 Тази сутрин, за съжаление, открих колата си в локва антифриз (не кръв ), т.е. беше ми се спукал радиатора. Неприятно. Съответно си купих нов (благодаря на Омбре за съвета за марката). И тук искам да ви препоръчам фирмата която се занимава с продажба и монтаж на радиатори Nissenshttp://www.avtoradiatori.com/Хората с супер точни и коректни, монтират, демонтират, обясняват, показват и т.н., въобще мисля, че точно в този раздел му е мястото да им направя една малка реклама и съвет на всички колеги изпаднали в подобна на моита ситуация! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moni13 0 #2 Отговорено 7 Април, 2009 мдааа, и аз оттам си купих радиатора, ако не се лъжа са датски и са на приемливи цени и с добро качество.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #3 Отговорено 30 Май, 2009 мдааа, и аз оттам си купих радиатора, ако не се лъжа са датски и са на приемливи цени и с добро качество..еА радиатори за климатици продават ли там? За Акорд по-специално..Горе беше споменато,че правят монтаж демонтаж,интересуваме ако има някъде другаде течове по системата дали биха могли да ги отстранят.Може и на Л.С.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове