schmidt 0 #1 Публикувано 6 Април, 2009 Колеги имам питане относно задните спирачките на хонда cr-v и по-точно как мога да сложа дискови спирачки отзаде, защото тези барабани са ужасни? От каква кола може да се вземе заден мост и да се присъди? Всякакви идеи ще са ми от полза! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Свилен 0 #2 Отговорено 7 Април, 2009 Колега коя година е тая хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
schmidt 0 #3 Отговорено 7 Април, 2009 Колега коя година е тая хонда99-та година е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #4 Отговорено 7 Април, 2009 Ти карал ли си я тази джипка или само си я виждал?Не знам какво те притесняват барабаните отзад.Мога да твърдя за моята поне, че спира по-бързо от Сивик с 4-ри диска./макар че Сивика не е еталон/Относно задния мост - вземи се наведи и я погледни. ЦРВ е с независимо окачване по-скоро като кола, а не като някой типичен Офроудър.Така, че не знам какво точно искаш да сменяш, ама ми се струва че трябва да се информираш по-добре за този автомобил преди да задаваш меко казано странни въпроси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
schmidt 0 #5 Отговорено 7 Април, 2009 Ти карал ли си я тази джипка или само си я виждал?Не знам какво те притесняват барабаните отзад.Мога да твърдя за моята поне, че спира по-бързо от Сивик с 4-ри диска./макар че Сивика не е еталон/Относно задния мост - вземи се наведи и я погледни. ЦРВ е с независимо окачване по-скоро като кола, а не като някой типичен Офроудър.Така, че не знам какво точно искаш да сменяш, ама ми се струва че трябва да се информираш по-добре за този автомобил преди да задаваш меко казано странни въпроси.Виждам, че ти си добре информиран затова ще те питам от по-новите модели cr-v които са с дискове отзаде пасват ли на по-старите като моята или не? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Свилен 0 #6 Отговорено 7 Април, 2009 До колкото знам новите модели са с дискове и отзаде трябва да поубиколиш автоморгите може и да излезе нещо.Това с което си се захванал е голяма играчка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове