Jump to content
Guest Tino

Дали не може да се оправи...

Recommended Posts

Guest Tino

Към Модератори и Администраторе :lol: Ами поздравления за новия вид на форума , хубав е наистина , въпреки че като свикнеш с нещо и после изисква време да свикнеш :D Значи има нещо което мене лично ме бърка и ме смущава , значи на стариа форум , като затворя страницата и всички теми ми ги даваше като прочетени и трябваше да гледам датата на публикация и часа , с това свикнах и честно ми беше по-лесно :lol: А сега , без значение дали съм затворил или съм вслезнал последно преди два дена , всяка една тема която не съм я прочел или просто отворил ми я дава като непрочетена и се бъркам :lol: Дали не е възможно да се върне старо му , или трябва да свиквам така :lol: Мерси и държа да отбележа , че не критикувам и не се карам :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

И аз да попитам нещо.Сега не мога да цитирам както преди заградено в правоъгълник.Сега просто ми го изписва като текст всеедно съм използвал кавичките.В мен ли е проблема или нещо не е наред :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Цитираният текст вече не е в отделен бокс, да. Това беше изостанал елемент от старите версии на форума, който не е логичен, актуален и т.н., особено ако искаш да сложиш няколко цитата в едно съобщение. Затова вече цитатът се слага в централния бокс, обаче е ограден от quote тагове, както би трябвало да е. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

И аз да попитам нещо.Сега не мога да цитирам както преди заградено в правоъгълник.Сега просто ми го изписва като текст всеедно съм използвал кавичките.В мен ли е проблема или нещо не е наред :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Не кликаш там където трябва :lol:

Значи, като искаш да цитираш някого, първо под неговото мнение трябва да има тази картинка:

Публикувано изображение

т.е. да е с + и след това кликаш на това:

Публикувано изображение

:lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

А сега , без значение дали съм затворил или съм вслезнал последно преди два дена , всяка една тема която не съм я прочел или просто отворил ми я дава като непрочетена и се бъркам  :lol:  Дали не е възможно да се върне старо му , или трябва да свиквам така  :lol: 

<{POST_SNAPBACK}>

В индекса на форума най-долу е този линк:

"маркирай всички мнения като прочетени"

Цъкаш го всеки път преди да си тръгнеш и готово

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Не кликаш там където трябва :lol:

Значи, като искаш да цитираш някого, първо под неговото мнение трябва да има тази картинка:

Публикувано изображение

т.е. да е с + и след това кликаш на това:

Публикувано изображение

:lol::lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Точно това правя(както и в момента),но не се огражда.Няма значение Виктор обясни защо е така(или може би аз не виждам заграденото както вие защото вашите цитати са заградени а моите не)Както и да е и така форума пак си остава много як :lol:

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

като сме тръгнали да даваме предложения, аз бих искал, като удобство, като натисна "Следваща тема" и няма следваща тема, да ме връща към списъка с темите, а не да ми дава

ГрешкаСъжалявамe, но е станала грешка. Ако е възникнала въпреки коректно ползване на функциите на форума и обяснението по-долу не я оправдава, моля свържете се с администратор за повече информация.Грешката е следната:Няма по-нови теми от предишната
ред. мен пък повече ме кефи така, непрочетените теми да си остават непрочетени, докато не ги мина или отбележа всички като прочетени. много често зарязвам browse-ването по средата, и като продължа, всички теми са ми прочетени и изтървам нещо интересно Редактирано от Magnum

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

липсва ми и едно бутонче, което преди го използвах често - "покажи най-новото мнение в темата" за тема на повече от една страници

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

липсва ми и едно бутонче, което преди го използвах често - "покажи най-новото мнение в темата" за тема на повече от една страници

<{POST_SNAPBACK}>

Като видиш тема, по която е писано, кликни на това Публикувано изображение пред самата тема :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...