Jump to content
Guest H1pNoTiC

Възможно ли е това?

Recommended Posts

Guest H1pNoTiC

Един приятел иска да си взема Сивик 5-та генерация и каза че си го намерил за 5000 - 5 и нещо (абе до 6000 го слижете), та въпросната кола била 1.6 16V V-TEC. Възможно ли е това? :lol: Ако е така найстина казвайте къде е това и да отивам и аз да вземам един.От Дел Сол се отказах - много пари - 2 места. Верно гъзария е, ама като не мога да каче 2-3 курви в колата за кво ми е тая кола :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Тук нещо не се връзва...Твоя приятел ти е казал, а ти питаш нас?!?!Попитай него и ни кажи и на нас :lol: хехе това е правилния ред на действие :lol:Иначе има такова прасенце, моето е такова така да се каже :lol:

Редактирано от surr3a1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

1.6 16V V-TEC. Възможно ли е това?

<{POST_SNAPBACK}>

Ами такова животно има, но не знам дали има точно за тези пари! :lol:

Щях да ти кажа да погледнеш в темата "двигатели" но явно след ъп-грейда нещо не е наред с таблиците, и сега нищо се не разбира! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest H1pNoTiC

На мен ми се струва прекалено евтино, и се чудя дали не ме мята по върбите :lol: Иначе те колко горе доло вървят като цена :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

На мен ми се струва прекалено евтино, и се чудя дали не ме мята по върбите  :lol:

Иначе те колко горе доло вървят като цена :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Чак прекалено не е ама е възможно.Тоя колега който ти отговори по-горе колко мисли6 4е я цака неговата.Намерил наведен продава4 и му изкарал ду6ата :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Само ще ти кажа, че тея почва цената от 8К нагоре... ти си прави сметката ако тази кола наистина е такава за какво си говорим...А ако пък е читава и е 160 коня и е към 5000-5500значи си говорим за Рогозенското съкровище в Хонда вариант... ако ми следите мисълта :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...