Jump to content
Guest coso

Слабо ускорение

Recommended Posts

Guest coso

ЗдравейтеСкоро си купих Хонда Сивик 1,4 90 к.с.Първо да кажа, че много ме кефи колата и ми пасва добре, но :lol:Прави ми впечатление слабото ускорение при потегляне и въобще при движение на колата. Дали трябва да се направи диагностика на двигателя и регулиране на момента на запалването и ако е така бихте ли ми препоръчали добър сервиз за това! Иначе, след смяна на масло, ремък и свещи забелязах леко повишаване на мощността, но много слабо!Предварително благодаря за мненията и препоръките!Готин ден :lol:

Редактирано от coso

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Горивен филтър смени ли???А въздушен??? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest coso

Да, смених:горивен филтървъздушен филтърангренажен ремък и ролкасвещимаслен филтърмасло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ice_T

Може ламбда сондата да ти прави проблеми. Най-добре иди на елкон да ти направят диагностика. Аз имах същия проблем и се оказа, че ламбда сондата ми била бавна. Като я смених се оправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

имаше ли разлика след като ги смени тия работи, че аман от кофти зацепен ангренажен ремък.........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest coso

Хондата е 5-та генерацияИначе, след като ги смених всички тия работи усетих, че върви по-добре, но разликата беше съвсем малка, може и да се заблуждавам! Със сигурност обаче нещата не се влошиха!Ice_T, можеш ли да ми кажеш място/сервиз за тази диагностика, където човек може да е спокоен да си закара колата?

Редактирано от coso

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ice_T

То само за диагностика няма проблеми, където искаш я карай. Иначе аз съм от Пловдив и моята я карах в Bosch сервиз до 2-ри корпус на техническия университет и там ми казаха къде е проблема. Иначе ламбда сондата си я смених сам.

Редактирано от Ice_T

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

Скоро си купих Хонда Сивик 1,4 90 к.с. 5 -та генерация ??? с такъв двигател няма !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest coso

Може и да греша генерацията, но така и не намерих нищо конкретно в адски много прегледани сайтове за Хонда.

Това е типа на двигателя - ако можете помогнете ми с модела на колата като цяло:

D 14 A 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...