Jump to content
J's Racing BB8

Въпрос за Хонда сивик?

Recommended Posts

Теч от радиатора.Колата е ХОНДА СИВИК,6-та,хеч,Д14А3.Тече някаде от долу не неможе да се разбере от каде.Постоянно е олято долу на пластмасата и тече мощно :) .От както сме я взели колата перката никога не се е чула да заварти,а колата си загрява нормално.Някой път спира да тече някой път започва.Та искам да попитам този маркуч от ляво не трябва ли да е топъл както от дясно. Ето снимка. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=360796 този от ляво сега е студен.А и долната част на радиатора цялата е студена :P :P.Някакви предложения какво да се направи???? :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми левия маркуч ще се затопли,когато ти отвори термостата.перката трудно ще я чуеш като завърти-тва да не е опел(аз моита не я чувам),трябва да я видиш дали варти или не.а наи вероятно ти е пълен разширителя и като загрее прелива от капачката му.друг вариант е разхлабена скоба на маркуч.огледаи я,не може да не се вижда от къде тече,но толкова много теч както казваш сигурно ще да е от разширителя9на студена кола го остави малко над минимума,или му мин и макс.).

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като я огледам не се вижда от каде тече но е от долу.Имам и канал но има друга кола и неможе да се ползва сега.за това немога да я огледам повече.А той тоя маркуч винаги си е бил студен никога не загрява.Най вероятно термостата не отваря.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...