Jump to content
borko

Препоръчвайте нещо наистина добро за почистване на салона

Recommended Posts

Колеги,Затопля се и искам да си почистя салона - САМ :D - така че не ми препоръчвайте автомивки.По принцип за салона ползвам Ваниш и четка - горе долу съм доволен, но съм сигурен че има и много по добри химии.И тавана ми е за чистене, в колата май е било пушено и тавана е на черни талази - пробвах с ваниш и четка но някак си нестава и имам чувство че ще се свлече тапицерията на тавана ако я натъркам хубаво.Препоръчайте някаква качествена химия и от къде да си я купя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз чистя само и единствено с miglio,перфектно чисти тапицерии от всякав вид,пласмаса и кво ли още не.става бързо и хубаво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз позвам продуктите на вюрт почистват много добре но са малко скапички има едно спрейче прави пяна и мрасотията остава в пяната пробвай :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За меглио съм чул че може да разяде салона и не ми се рискува.А ВЮРТ откъде може да се купи, досега четох за него и хората са доволни?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми аз вече 5-6 пъти чистя с това братле,нямам проблеми-седалки,тапицерии,таван,табло,няма ядове.само го разреждаш малко и деистваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За меглио съм чул че може да разяде салона и не ми се рискува.А ВЮРТ откъде може да се купи, досега четох за него и хората са доволни?

От тук ---> http://www.wuerth.bg/index.php?p=magazini В сервиза , работихме само с Вюрт и бях много доволен от всичките им продукти :P Редактирано от I_V_O

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички,тази седмица ще скокна до бизнеспарка да си избера някой спрей ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам темата е поприключена,но все пак и аз да дам мнение... За тавана и корите на вратите,може да ползваш пияна за тапицерия (от ОМВ,примерно) с добър успех,става и за седалки, почиства повърхностно,но пък е ок. 10лв. Ако са по-мръсни седалките,по мивките имат спец. перящи прахосмукачки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички ми хвалят Meglio... за всичко де-що има омазняване, замърсяване, наслояване - Meglio. Такаче аз това ще ползвам, скоро ме чака почистване на интериора, че ще правя лек upgrade.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

наи доброто за почистване /поне за мен и моите познати/ е ма-фра направо прави чудеса този препарат само че е хубаво да се вземе концентрат /това е неудобното че е на туби по 5 литра и трябва да си правите партиино/от 3 години го ползвам и има такъв ефект че чак не е за вярване

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...