Jump to content
mercury

Яде ми гумите от външната страна !

Recommended Posts

Колеги,и предните и задните ми гуми са доста поизядени от външната страна.Някои може ли да ми подскаже на какво може да се дължи това и евентуално как да реша проблема? Според мен обясненията може да са две:1.Нужда от реглаж.2.Гумите не са подходящи за тези джанти.Eто снимка:Гума

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаш нужда от добър реглаж на преден и заден мост.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами ако яде само предните от вътре?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.Нужда от реглаж.2.много ги натискам в завой

аз на снимката нищо нередно не видях. реглажа е задължителен, независимо как износва гумите. при по-сериозно влизане в завоите, гумата се осуква и се износва повече от външната страна

ами ако яде само предните от вътре?

махни късите пружини

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"ами ако яде само предните от вътре?"Ми тогава само на преден мост. :P

Редактирано от sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"ами ако яде само предните от вътре?"Ми тогава само на преден мост. :D

:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,и предните и задните ми гуми са доста поизядени от външната страна.Някои може ли да ми подскаже на какво може да се дължи това и евентуално как да реша проблема? Според мен обясненията може да са две:1.Нужда от реглаж.2.Гумите не са подходящи за тези джанти.Eто снимка:Гума

колега това е джанта от мазда 323 ф sportive 131 к.с 2002 год. с гума вредещайн, като джантата и колата на която принадлежи са ми много добре познати, с две думи от къде имаш тази снимка и каква е историята щот съвпадъците са много :thumbs1:п.п -ха ха ха Спортиве не се крии бе приятелю,ТЪРСИШ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ,123444448899 пъти ти обясних че колата е уникална чиста като сълзица а ти взе да ме проверяваш и в любимия форум,не така ела виж колата ще идем и в сервиз на луната ако щеш ама такива лаишки проверки......къде виде износване бре ...аз не съм търгаш продавам уникална кола ...но ти не проумяваш!!!!за колегите ако някой е заинтригуван нека влезе в мазда форума и в раздел продава да потърси"перфектна 323" мисля че вече е на втора.. а ей го бреhttp://forum.mazdabg.com/viewforum.php?f=6...0&start=150а може и дане си ти...но .. Редактирано от войводата/cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно - реглаж преден мост. Дори и да имаш сходимост, да ти регулират камбера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или реглаж ,или има нещо разбито .но също ако я караш по завойте кокто трядва и от това се изтрива външния краи ,поне на мен от това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абре хора не разбрахте ли целта на зададения въпрос от колегата..просто го гони параноя...на въпросната снимка няма нищо изядено, по една случайност го знам.. :P така че не се зорете ,в случая проблема на колегата е само виртуален..но той губи.......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време продавах една алфа с едни гуми изядени от един опел..................Ако са втора употреба гумите на колата може да..........Но мисля че за 15 -20 лева един реглаж не е проблем и тва ще се оправи ако...............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

май никой не чете....http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2570/14...66616071140.JPGкакво изядено ,износено или деформирано явление се наблюдава...????

Редактирано от едмундо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...