mercury 7 #1 Публикувано 2 Април, 2009 Колеги,и предните и задните ми гуми са доста поизядени от външната страна.Някои може ли да ми подскаже на какво може да се дължи това и евентуално как да реша проблема? Според мен обясненията може да са две:1.Нужда от реглаж.2.Гумите не са подходящи за тези джанти.Eто снимка:Гума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 2 Април, 2009 имаш нужда от добър реглаж на преден и заден мост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 2 Април, 2009 ами ако яде само предните от вътре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #4 Отговорено 2 Април, 2009 1.Нужда от реглаж.2.много ги натискам в завойаз на снимката нищо нередно не видях. реглажа е задължителен, независимо как износва гумите. при по-сериозно влизане в завоите, гумата се осуква и се износва повече от външната странаами ако яде само предните от вътре?махни късите пружини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 2 Април, 2009 (Редактирано) "ами ако яде само предните от вътре?"Ми тогава само на преден мост. Редактирано 2 Април, 2009 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #6 Отговорено 2 Април, 2009 "ами ако яде само предните от вътре?"Ми тогава само на преден мост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #7 Отговорено 2 Април, 2009 (Редактирано) Колеги,и предните и задните ми гуми са доста поизядени от външната страна.Някои може ли да ми подскаже на какво може да се дължи това и евентуално как да реша проблема? Според мен обясненията може да са две:1.Нужда от реглаж.2.Гумите не са подходящи за тези джанти.Eто снимка:Гумаколега това е джанта от мазда 323 ф sportive 131 к.с 2002 год. с гума вредещайн, като джантата и колата на която принадлежи са ми много добре познати, с две думи от къде имаш тази снимка и каква е историята щот съвпадъците са много п.п -ха ха ха Спортиве не се крии бе приятелю,ТЪРСИШ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ,123444448899 пъти ти обясних че колата е уникална чиста като сълзица а ти взе да ме проверяваш и в любимия форум,не така ела виж колата ще идем и в сервиз на луната ако щеш ама такива лаишки проверки......къде виде износване бре ...аз не съм търгаш продавам уникална кола ...но ти не проумяваш!за колегите ако някой е заинтригуван нека влезе в мазда форума и в раздел продава да потърси"перфектна 323" мисля че вече е на втора.. а ей го бреhttp://forum.mazdabg.com/viewforum.php?f=6...0&start=150а може и дане си ти...но .. Редактирано 2 Април, 2009 от войводата/cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #8 Отговорено 3 Април, 2009 Точно - реглаж преден мост. Дори и да имаш сходимост, да ти регулират камбера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #9 Отговорено 3 Април, 2009 Или реглаж ,или има нещо разбито .но също ако я караш по завойте кокто трядва и от това се изтрива външния краи ,поне на мен от това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #10 Отговорено 3 Април, 2009 абре хора не разбрахте ли целта на зададения въпрос от колегата..просто го гони параноя...на въпросната снимка няма нищо изядено, по една случайност го знам.. така че не се зорете ,в случая проблема на колегата е само виртуален..но той губи....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iskamvitec 0 #11 Отговорено 3 Април, 2009 Преди време продавах една алфа с едни гуми изядени от един опел..................Ако са втора употреба гумите на колата може да..........Но мисля че за 15 -20 лева един реглаж не е проблем и тва ще се оправи ако............... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #12 Отговорено 4 Април, 2009 (Редактирано) май никой не чете....http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2570/14...66616071140.JPGкакво изядено ,износено или деформирано явление се наблюдава...???? Редактирано 4 Април, 2009 от едмундо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове