Jump to content
honda_lv

Оказвам Pc помощ

Recommended Posts

Хора започнах да развивам малко бизнесче със компютърчета и сглобявам нови компютри със гаранция на цени по-ниски от тези в магазина. Също така извършвам всякакви ремонти и намирам всякакви части за от най-старото до най-новото pc, та ако някой реши да си купи нещо или има някакав проблем ще се радвам да му бъда полезен :lol:можете да ме намерите тук или по всяко време на skype:.............. както и на тел. .........................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега, имам два казуса:

1. Имам HP EVA 5000. По документация, закъснението по магистралите на оптичните суичове между bay-овете на дисковете трябва да е 9 ns. Можеш ли да ми кажеш това дали ще е фатално за работа на Oracle 10 например и какъв RAID би ме посъветвал да направя 1+0? 5+1? 1+1? Мисля и да държа поне по 2 диска "hot spare" във всеки bay.

Ето я EVA-та:

Публикувано изображение

2. Връзките ми от 300 клона в страната влизат на Cisco 7609 шаси. Него съм го дублирал, обаче се чудя за дистрибюшън леъра дали да взема 65-ци или 45-ци (говорим си за шасита). Искам да ги дублирам и да работиат с "high-availability" и "load balancing". Какво ще ме посъветваш? Спрял съм се на това:

Публикувано изображение

Абе ти полуде ли с тия твоите обяви? Вярно днес е 1.04, маааааа.... не се ебавай така.

Редактирано от Didko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това което правиш е много хубаво . За съжаление от опит ще ти кажа , че в нашата страна този труд е малко недооценен . Та като кажеш на някой примерно цена от 40-50лв/час и те гледа все едно ще го изнасилваш. Никой не осъзнава , че тия умения дето ще ги приложиш се трупат за толкова време , колкото и да станеш доктор примерно. Ама карай ... да не навлизаме в подробности !Дано намериш начин да потръгне бизнесът !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Развивай си бизнеса, ама не и през форума. Успех иначе и честито.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...