Jump to content
Борислав

F20b6 Съвет за добавяне на още 50 коня

Recommended Posts

Колеги ако може да ми дадете савети как мога да си пдсиля двигателя с около 50коня поне? Благодаря ви предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Суап с H22A ми се струва най-лесният вариант.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

иначе спортен филтър,генерация с по-голям диаметър,резонатор,спортен колектор,спортно гърне,чип с хубава настройка за по-високо октанов бенз.Но това няма да стигне за 50к.с. Ще трябва и по двигателя да сменяш,вал,раздвижна ролка,евентуално бутала за по-висока степен на сгъстяване и тн. Зависи с какъв бюджет разполагаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за да качиш 50 коня на атмосферна кола трябв ада се изръсиш толкова много че свят ще ти се завие :bash: една турбо конверсия за ниско налягане ще му дойде каде каде по евтино ! А това на ф20 да се качат поне 50 коня ми звъчи като нереално направо и нечовешки скъпо ,наистина по добре или суап или турбо конверсия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми колегата го каза.Ако искаш да изцедиш атмосферен двигател и то Ф20 така че да даде 50 коня отгоре ще ти излезе сигурно повече от самата кола като цяло и пак не съм сигурен дали ще вдигне толкова.Един турбо кит със всички настойки, монтажи и периферия ще ти излезе към 3000лв някъде и ще достигнеш тази мощност без да бараш двигателя. За мен е голям плюс турбото защото за по-ниска цена постигаш доста повече мощност. А ако решиш в последствие, че ти е необходима още повече, сменяш карантии по двигателя и надуваш на повече. Това няма как да стане при атмосферния, защото да предположим, че си вдигнал със триста зора 50 коня отгоре, няма как да изцедиш още. Друг е въпроса, че една турбо кола върви доста по-добре от една атмосферна :bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви много момчета за информацията. Ок да приемем че сложа турбо кит без да барам двигателя ще стане около 200 коня обаче няма ли опасност двигателя да се прецака. Несам много наясно но мисля че на обикновен двигател ако му се сложи турбо няма ли да се прецака бързо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почнеш ли да пипаш мотора тоест да търсиш конете естествено че живота се скъсява..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...