Jump to content
Zaio_87

Хонда във F1

Recommended Posts

Здравейте на всички колеги фенове на формула 1! Вече има отворени теми за любимия ни тим но предлагам да започнем новия сезон на чисто! :D Та нека ви е честита първата голяма победа и дано за напред се радваме на същите успехи!! :P:) :) :P :P :P :P :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха,само дето тимът е спомен от Хонда.те са развили колата,те са събрали тима,но им се наложи да дебаркират точно преди да жънат успехите....но евала , че плащат заплатите на хората и че са дали завода на Рос Браун.Според мен след успехите и финансовата стабилност Хонда ще се върне в отбора,и без това шасито е правено за двигател на Хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И сърчицето на болида е друго ...което според мен е най-жалко :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз се радвам за Дженсън Бътън и Рубенс Баричело НО за ХОНДА ?????Тях ги няма там за да се радвам за тях.Този тийм "БРАУН ГП" общото с ХОНДА е шефа и пилотите.Технически колата няма общо с ХОНДА шасито е:BRAUN BGP 001Двигателя е: Mercedes FO 108W (Такъв е и за всички които го използват :МАКЛАРЪН,ФОРС ИНДИЯ,БРАУН ГП)Със Здраве колега и ако аз имам някаква неточносст или съм те обидил по някакъв начин моля да ме извиниш и съответно да ме поправиш!!!:) :) :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно доказателство,че ХОНДА не трябваше да се отказва от мечтите.Дано в бъдеще да се завърнат в отбора и

да разработят един също толкова добър двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега и аз се радвам за Дженсън Бътън и Рубенс Баричело НО за ХОНДА ?????Тях ги няма там за да се радвам за тях.Този тийм "БРАУН ГП" общото с ХОНДА е шефа и пилотите.Технически колата няма общо с ХОНДА шасито е:BRAUN BGP 001Двигателя е: Mercedes FO 108W (Такъв е и за всички които го използват :МАКЛАРЪН,ФОРС ИНДИЯ,БРАУН ГП)Със Здраве колега и ако аз имам някаква неточносст или съм те обидил по някакъв начин моля да ме извиниш и съответно да ме поправиш!!!:P:) :)

пич,говориш глупости.слуша ли въобще коментарите на състезанието.тази кола е разработвана още в началото на миналия сезон и то от Хонда.Хонда на практика е подарила завода си,където призвеждат компонентите за Ф1 на Рос Браун,защото само земята под него е на стойност 38 милиона паунда......Хонда все още плаща заплатите на всички в отбора,макар и намалени с 40%.вземи да си пуснеш звука на ТВ-то другия път преди да коментираш-полезно е.

Едно доказателство,че ХОНДА не трябваше да се отказва от мечтите.Дано в бъдеще да се завърнат в отбора ида разработят един също толкова добър двигател.

нали не мислиш,че в прогнозите си си по-точен от цялото ръководство на тази компания.сигурно искаш и да можеш да си купуваш лична кола от марката.....?щом са взели решението да се откажат,въпреки невероятната си подготовка за '09 ,сигурно са имали сериозни причини да го направят.дано Рос Браун успее да стабилизира отбора финансово и тогава съм сигурен,че Хонда ще им ударят едно рамо най-малкото с двигателите. Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...