Jump to content
stoyanov75

Спортен всмукателен колектор за Civic /crx 88-91

Recommended Posts

Спортен всмукателен колектор за Civic /CRX 88-91.увеличава мощността .Предполагам че ще стане на доста мотори Д-серия

цена-350 лева.

тел.- 0898563789

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако можеш да гарантираш че става за всички д серий имам интерес

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чакам отговор както и аз се интересувам от марката защото честно казано на тея пари е и скънк2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

колега много си далече от цената на скънк2 ,аз карам със скънк2 и повярвай ми цената ти неможе да легне под 500лв ако си го купуваш по редовния начин 240$+100$ доставка+25% =425$ПП: за този колектор така като гледам е ОБХ или безмарков ,но колегата трябва да напише дали е нов защото ми се вижда ползван но пък може и да греша. Иначе незнам дали има файда от него но по принцип ако е хубав трябва да има разлика ,но само в комбинация с дросел и ремап ! Иначе неочаквайте чудеса,но пък за тази цена ако е нов си е добре според мен :D

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Според мен това е на ОБХ, аз съм със същия колектор.

Редактирано от didosh

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега много си далече от цената на скънк2 ,аз карам със скънк2 и повярвай ми цената ти неможе да легне под 500лв ако си го купуваш по редовния начин 240$+100$ доставка+25% =425$ПП: за този колектор така като гледам е ОБХ или безмарков ,но колегата трябва да напише дали е нов защото ми се вижда ползван но пък може и да греша. Иначе незнам дали има файда от него но по принцип ако е хубав трябва да има разлика ,но само в комбинация с дросел и ремап ! Иначе неочаквайте чудеса,но пък за тази цена ако е нов си е добре според мен :bash:

ся пък ползван.ей в тоя форум ме изумявате понякога с глупостите си.НОВ Е.от снимките кат вземе да се правите на професори.от снимка може ли да се познае

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чакам отговор както и аз се интересувам от марката защото честно казано на тея пари е и скънк2

тогава не ти трябва тоя щом за тия пари ще си намериш скънк 2.макар цхе какъвто и да е работят на един принцип.ако на някой мъ се дават за марка 200 лева отгоре да ми се обади и по марков ще му намеря и двата ще работят и вършат една и съща работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продаден .ако някои иска да има може да ми се обади на телефона смятам че до 10-тина дни мога да му намеря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега много си далече от цената на скънк2 ,аз карам със скънк2 и повярвай ми цената ти неможе да легне под 500лв ако си го купуваш по редовния начин 240$+100$ доставка+25% =425$ПП: за този колектор така като гледам е ОБХ или безмарков ,но колегата трябва да напише дали е нов защото ми се вижда ползван но пък може и да греша. Иначе незнам дали има файда от него но по принцип ако е хубав трябва да има разлика ,но само в комбинация с дросел и ремап ! Иначе неочаквайте чудеса,но пък за тази цена ако е нов си е добре според мен :bash:

радвам се че си внесъл яснота по въпроса с скънк 2 и цената му.иначе няма как да не се усети разлика при положение че ще вдигне поне 15 коня а ако някой има и друг тунинг вече в комбинация може да е и още по-голям ефекта.иначе е ОБХ не е безмарков но аз рядко влизам тука да гледам темите защото си чешат пръстите тука по клавиатурите.които го интересува се обажа и ако разбира ще му е ясно че в случая нчма значение марката.те всички са направени по един и същ начин.по безмарковитве са караден модел от по марковите и то няма как да се изработи грещно или да не е сполучлив колкото марковия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тогава не ти трябва тоя щом за тия пари ще си намериш скънк 2.макар цхе какъвто и да е работят на един принцип.ако на някой мъ се дават за марка 200 лева отгоре да ми се обади и по марков ще му намеря и двата ще работят и вършат една и съща работа
пич не се газирай бе просто питам каква марка е ?а и е разбрах дали да съвместими със всички Д-серий двигатели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

без да искам да плескам темата - но е хубаво да се знае: съвместим е с Д-серията, 15-те коня отгоре обаче идват не само с колектора - необходими са дросел, интейк, ре-мапване...още някои неща... Този също определено ще има ефект - да му върви машинката на колегата, който я е оборудвал с него! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...