jongo bongo 0 #1 Публикувано 27 Март, 2009 Здравеите имам два въпроса: 1.някои знае ли на колко Nm се затягат болтовете на скоростната кутия към блока (понеже си сменям съединитела) 2.имам две трабички пълни с хидравлично масло които влизат в диференциала незнам от каде идват но ми е чудно каква е тази с-ма? и изглежда че по едната тръбичка отива маслото към диференциала а по другата се враща. предлюд х23Благодаря предварително на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #2 Отговорено 27 Март, 2009 никои ли не знае? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #3 Отговорено 28 Март, 2009 колега не съм запознат с прелюд но мисля че това са ти маркучите за хидравличната помпа на съеденителя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #4 Отговорено 28 Март, 2009 мисля че не са трабичките за помпата на съединитела защото за помпата има друга маслена трабичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #5 Отговорено 29 Март, 2009 темата може да се заключи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda civic y.n 0 #6 Отговорено 1 Април, 2009 от 1,6 до 2,6 кг натяг.Ако имаш динамо метричен ключ с него мисля 160N Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове