Jump to content

Recommended Posts

колеги имам проблем.колата е англицанка 1.4 д14а5 75коня.искам да и покаца малко концетата и и смених гарнитуратана дросела с такава от англиииска с 90 коня д14а2.обаце колата запоцна да се дажи и нямасе стабилни обороти на место.инаце след 4500 е самолет.старата гарнитура е метална и има един фуниевиден отвор а пак новата е с отвори и от страни и не е като фуниика.какво да направя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

регулираи си оборотите на празен ход,огледаи по дроселовата клапа няма ли болче за тях.не знам само на сивика къде е.и виж в търсачката има същата тема,подробно е обяснено всичко.и пиши по бавно и без грешки,че след малко ще те набара колегата al kapone и ще ти запечата темата.успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

регулираи си оборотите на празен ход,огледаи по дроселовата клапа няма ли болче за тях.не знам само на сивика къде е.и виж в търсачката има същата тема,подробно е обяснено всичко.и пиши по бавно и без грешки,че след малко ще те набара колегата al kapone и ще ти запечата темата.успех

не е ли по добре да си изпиля оригиналната гарнитура с по голям отвор само.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега 90 коня няма да стане,дори и 2 гарнитури да и сложиш.Потърси първо,такава тема има

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега 90 коня няма да стане,дори и 2 гарнитури да и сложиш.Потърси първо,такава тема има

чел съм темата сигурно 100 пъти но никои няма с такав проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ем огледаи я утре,вдигни си малко оборотите и ще си заспи колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и при мен едно време имаше подобен проблем. като покарах малко и компютъра сам си се настрои. при теб може и да се наложи реглаж на оборотите, ако не се оправи само...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Може и новата гарнитура да изпуска от някъде и да смуче въздух и затова да играят оборотитипри мен прикопирахме старата върху тънък лист алуминии и нямаше никакъв проблем , след като го сложихме

Редактирано от pit

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...