Jump to content
stoyanov75

продаваш нещо а те занимават с глупости на ЛС

Recommended Posts

продаваш нещо а те занимават с глупости на ЛС при това не смятат да купуват.преди не беще така.нещо се навъдиха деца без работа и си тренират писането или пък да е липса на знания как вървят нещата на пазара(но едва ли не знаят щом като те продават си е на цени нормални понякога и високи)Сега ще дам няколко примера: Продавам валове от А9 за 100 лева .Въпроси дали са stage 1,2,3,4.като мu кажа че мога да му намеря и го питам кой stage иска после цената му ставала висока.Пример 2 мноооо пресен :) . Имам тема че продавам колектора сток от А6 и става за Д -серията за 60 лева. 3 дена ме занимава да му пратя снимки отделих най накрая време и пратих.Като видя снимките ми казва че колектора бил 4-1. аз му казвам че едва ли е чак толкова важно като се има предвид че едва ли иска да постигне нещо с този колектор след като купува фабричния .Тои си имал колектор на колата.ами за кжо ме занимава кат си има колектор на колата.и му пиша ти кжо очакваше да е спортен колектора ли.Казва "да" очаквал спортен. при положение че е написано ясно СТОК.ето за тази тема : http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=29330&hl=P.S - не става въпрос за хората включили се в темата на тях им благодаря за допълненията към моите пропуски. И въпреки всичко има хора които почват с глупостите на ЛС.нямаше го преди година това примерно.ясно че доста хора вземат това място за чат

Редактирано от stoyanov75

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто хората се интересуват преди да купуват не виждам нищо нередно,даже напротив форума се напълни с търговци които са фенове дотолкова че във форума бързо им се продава стоката!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами на първо място проблема си е в теб. Не си си пуснал обявата както трябва (липса на достатъчно информация и снимки) и е нормално някой да пита. Когато си оправиш обявите, тогава ще имаш правото да се оплакваш че някой те е занимавал. Какво като си написал че е сток. Ами ако е повреден или нещо друго как може да разбере човек? Аз напирем преди време си купих на доверие от един колега (иначе доста уважаван, според моите наблюдения) една част за прелюда и какво - прати ми я счупена и при това доста нескопосано направена след това. Въпреки че се цани за "майстор". Както и да е - изхвърлих ги.Друг случай съм имал когато някой продава кола на части. Не е описано всичко което се продава и затова питам. Това задължава ли ме да го купя непременно? Търсих си едни неща, питах тук-там, накрая Dragi4 ми предложи най-ниска цена и си купих от него. Не виждам нищо лошо в това. Моят съвет към теб и въобще към всеки, който продава нещо - пускай си обявата добре направена, ако наистина искаш да продаваш нещо. Аз лично на обява без снимка и с две думи в нея въобще вече не обръщам внимание. Ако все пак е интересна е нормално да питам да искам снимки и т.н. без значение дали искам да го купя или не.Поздрави и не се ядосвай с глупости :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...