Sanchesss 3 #1 Публикувано 24 Март, 2009 Колеги, от няколко месеца в Бургас в сервиза на Хонда има машина за изправяне на спирачни дискове без да се демонтират от колата. Гаранцията е 100 %. Ако имате някакви въпроси, ще се радвам да ви отговоря.Благодаря ви за вниманието. :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #2 Отговорено 24 Март, 2009 Искам само да попитам понеже на пловдивския панаир имаше такава, това на принципа на струг ли е ? В смисъл взима много ситна стружка от диска докато изравни цялата повърхнина на диска.или е друга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #3 Отговорено 24 Март, 2009 и колко струва това нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #4 Отговорено 25 Март, 2009 (Редактирано) Не съм чувал досега за такава машина която ще ти ги изправи на колата!В 80% от случаите когатто се изкривят,не могат да се оправят и трябва да се сменят с нови(изпитано)просто се нарушава състава на материала,но ако ги отнемат на струг,задължително с нови накладки(меки)успех. Редактирано 25 Март, 2009 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #5 Отговорено 25 Март, 2009 STANCHO 1 Горе долу е на принципа на струга, като се захваща за главината и работи едновременно от двете страни на диска; взима ситна стружкаiliq Цената е 25 лв. на диск.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #6 Отговорено 25 Март, 2009 Колега, за други коли става ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #7 Отговорено 25 Март, 2009 На струг съм изправял около 6 диска, нямат никакви проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #8 Отговорено 26 Март, 2009 Привет!n2o - Колега, става за всякакви автомобили, но без товарни. П.п. Аз съм КОЛЕЖКА PARADOX_sf - Никой не отрича струга, просто това е нова технология. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове