lubo_cars 0 #1 Публикувано 24 Март, 2009 Здравейте,Продавам следните части за CRX:- предна броня 1бр. - 90лв.- задни брони 2бр. - х70лв.- преден капак 1бр. - 170лв.- десен калник 1бр. - 90лв- врати оборудвани една лява, две десни - х140лв.- трета врата оборудвана 1бр. - 170лв.- комплект ляти джанти 14ц. с гуми(класически петолъчки) - 190лв.- всмукателен колектор - 70лв.- инжекция - 120лв.- глава от А9 - 140лв.- ск.кутия от (А9) - 290лв.- множество пластмаси по салона + много дребни неща, както и цяла предница (нов внос с документи) с очиларка и прочие... - табло + почти всички лостчета и копчета по него- кристални стопове + средната лента - 160лв......ВНИМАНИЕ - уточнение, цените са окончателни Частите се продават само на клиенти ИЗВЪН ВАРНА. С варненци НЕ работя. Пращам с наложен платеж по куриери.Очакван внос - 3бр. двигатели А9(внос Холандия) - цена 300лв. без глава 400лв. комплект с глава, ск.кутии по 250лв. Снимки на обявените части - по меил.За повече информация - 0878 200001, 0899 87 86 88 - Любо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #2 Отговорено 24 Март, 2009 Защо не работиш с Варненци? на мене ми трябва шибедах и броня !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #3 Отговорено 24 Март, 2009 (Редактирано) колега да не си сектант?Нали и ти си от там Ве пич! Лубо преди извено време минах да питам за тоя калник и ми наби цена от 180лв ся вий ако ми беше казъл такава цена щях да го взема Редактирано 24 Март, 2009 от CONEV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubo_cars 0 #4 Отговорено 24 Март, 2009 (Редактирано) колега да не си сектант?Нали и ти си от там Ве пич! ...и към двамата - ИМЕННО понеже съм от Варна, имам горчив опит от КОРЕКТНИ съграждани, не визирам само собственици на марката Хонда (въпреки, че някои от тях са членове на този форум и още ги издирвам да си платят някои части дадени им от мен). Просто въпроса е принципен, нямам излишни нерви и време да си губя с малоумници(не казвам, че всички са такива, да не ме разберете погрешно ), съжалявам! Клиенти от всички други градове са добре дошли.Благодаря за вниманието.ПоздравиЛюбоP.S.- преди време си беше за преди време, сега положението умишлено е съвсем различно Редактирано 24 Март, 2009 от Lubo_car Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubo_cars 0 #5 Отговорено 25 Март, 2009 Двата мотора + едната кутия от А9 - капарираниЗабравил съм да опиша и, че имам динамо и стартер за CRX. Цена за динамо - 70лв., стартер- 30лв. Скоростната кутия която ми е налична към момента е с цена 240лв.ПоздравиЛюбо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubo_cars 0 #6 Отговорено 26 Март, 2009 Предна + задна брони + дясна врата - продадени! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове