Jump to content
Guest Rebel

Една вече ПЪЛНОЦЕННА Honda-джийка

Recommended Posts

Guest VTEC Inside

Откъде я изкопахте тая тема бе хора :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Откъде я изкопахте тая тема бе хора :)

<{POST_SNAPBACK}>

:) Любознателни са хората! Ровят се! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

...от архива :)Бенджи, ми как няма да я гоня бре?!?!?!? хората дошли коли да гледат, а тя като цъфне, и ги отплесва...... Ми така де, заради рокличката я изгоних! ако беше с палтенце, никой нямаше да и обръща внимание и нямаше да пречи на нормалното провеждане на сбирката :)нека и е за урок :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

...от архива :)

Бенджи, ми как няма да я гоня бре?!?!?!? хората дошли коли да гледат, а тя като цъфне, и ги отплесва...... Ми така де, заради рокличката я изгоних! ако беше с палтенце, никой нямаше да и обръща внимание и нямаше да пречи на нормалното провеждане на сбирката :)

нека и е за урок  :D

<{POST_SNAPBACK}>

.....върти ми се някъв спомен за прашки върху панталона... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

хохохохоооооо дааааабе айде да я отлъчим направо..... ча аз тия прашки отдавна не съм ги виждал... неще вече да ни се радва май :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

предлагам или бан от форума, или да дойде на срещата с прашките на волана (в стил трилъчева емблема на мерцедес) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

предлагам или бан от форума :):) ииииййййййййййййййййййййй как бе?????????направо топлес тогава и надолу с онези червените с Н отпред - /всички ги знаете/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Ще уредим някое наказание... освен ако не реши пак да се опитва да се облича подобаващо....поне хубавото е че се опитва, така че май ще и дадем втори шанс :)post-322-1151408782_thumb.jpgpost-322-1151408812_thumb.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

предлагам или бан от форума

:)  :) ииииййййййййййййййййййййй как бе?????????

направо топлес тогава и надолу с онези червените с Н отпред - /всички ги знаете/

<{POST_SNAPBACK}>

ооооо да! от мен гъбата и сапуна и те командировам на полигона да ми миеш колата топлес :)

Абе Ниа, що не ни организираш една топлес авто-мивка???? Тамън ще стане най-посещаваната хонда сбирка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

ооооо да! от мен гъбата и сапуна и те командировам на полигона да ми миеш колата топлес :shock:

Абе Ниа, що не ни организираш една топлес авто-мивка???? Тамън ще стане най-посещаваната хонда сбирка :shock:

<{POST_SNAPBACK}>

хахахахахах - малко те бих в неделя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...