Jump to content
mr.Svinski

Защо ми е затворена темата

Recommended Posts

Следя форума от 3 месеца, но досега съм намирал информацията , която ми трябва чрез търсачката, без да задавам тъпи въпроси. Искам да купувам една кола и пуснах тема "съвет при покупка на кола", в раздел общи. Въпроса ми беше дали 280 000км. са много за d14a4. Днес видях, че темата ми е затворена. Преди да се регистрирам прочетох правилата на форума за да не дразня с тъпи въпроси. Явно обаче някъде съм сбъркал. Мобата ми е ако може някой модератор да ми каже къде съм сбъркал, за да се постарая да не правя вече такива гешки и да не дразня съфорумците. Надявам се не съм ядосал много хора и се извинявам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

никъде не си сбъркал освен че е можело да е поразровиш. Прегледай линка дето съм го пуснал там ще намериш всякаква информация относно покупката на Хонда. 280К не са нищо, ако всичко друго е наред се мятай здраво :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Понеже аз съм заключил темата ще ти кажа аз. Последният пост в тази тема беше препратка към закачена важна тема във нашият форум която се казва "Какво да гледаме при покупка на кола". В която има всички отговори на всичките ти въпроси. Само трябва да я потърсиш или прочетеш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Важната тема я гледах преди да пусна новата тема. Въпроса ми беше за километрите. Щом са нищо тези дни ще я карам и ако е наред я взимам и се надявам да е здрава и да нямам много проблеми. Мерси за отговорите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...