swift 0 #1 Публикувано 23 Март, 2009 Здравейте.Интересува ме има ли нещо нередно в това да обслужа колата / Сивик 6-та, хечбек / с немски части / филтри, ангренаж+ролка / ?Цените са горе-долу еднакви като тези на японските.Марка - неизвестна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #2 Отговорено 23 Март, 2009 Колега като са почти еднакви сумите виж събери още малко и си купи уж японските,но има колеги във форума които се занимават с това и имат магазин за такива части нека те да ти помогнат за съвет и направо си вземи от тях с намаление.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #3 Отговорено 23 Март, 2009 Ако са маркови няма проблем, но това марка неизвестна не вдъхва много доверие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swift 0 #4 Отговорено 23 Март, 2009 Не, не са маркови.Вече ги слагат.Ще видим резултата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoianzho 0 #5 Отговорено 23 Март, 2009 (Редактирано) дано да е добар резултата а колком пари са Редактирано 23 Март, 2009 от stoianzho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #6 Отговорено 23 Март, 2009 С ангренаж и ролки не бива да се рискува ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #7 Отговорено 23 Март, 2009 Оня ден един човечец ревна от подобен"марков" ремък... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swift 0 #8 Отговорено 25 Март, 2009 Федерал Могул е ремъка, а ролката GMB. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #9 Отговорено 25 Март, 2009 На предишната кола бях с ремък Bosch и някаква безумно евтина испанска обтяжна ролка и навъртях 70хил км яко ръчкане из града... Според мен е важно да не са ментета произведени в бангладеш, мозамбик, мароко и т.н., а марката не е толкова важна. Важно е също ремъка да е "пресен", а не да е висял 5-10г в някой склад.Разбира се на японския ремък (митсобуши или нещо такова) му дават 100 хил. км живот и аз сложих такъв на Хондата, но струваше майка си и баща си заедно с ролката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове