Jump to content
Guest arsen

лепенка на клуба

Recommended Posts

Guest arsen

Здравейте искам да ви питам дали Омбре работи за да отида да си взема лепенка на клуба от него.И някои ако знае да ми каже работното му време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Звучи интересно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ми то му го пише на вратата на гаража :D мини да видиш ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

За това много пъти се е писало: Стикери се раздават само на срещи. Лично аз виждам смисъл в това, защото ако сме съклубари трябва малко или много да сме се виждали някак си :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

За това много пъти се е писало: Стикери се раздават само на срещи. Лично аз виждам смисъл в това, защото ако сме съклубари трябва малко или много да сме се виждали някак си ;)

А бе ние по места си се виждаме - ама хората немат. Ами ако човека е с 300 технически поста и е нямал възможност да дойде на срещата ..... ко праим, като дидо от Русе мисля ???Искаш да кажеш да сме виждали Софиянци :D Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

За това много пъти се е писало: Стикери се раздават само на срещи. Лично аз виждам смисъл в това, защото ако сме съклубари трябва малко или много да сме се виждали някак си ;)

А бе ние по места си се виждаме - ама хората немат. Ами ако човека е с 300 технически поста и е нямал възможност да дойде на срещата ..... ко праим, като дидо от Русе мисля ???Искаш да кажеш да сме виждали Софиянци :D
Тва ми ареса.Е ти ся ко продаде Хондата и ако вземе6 друга кво играе6.... 4ака6 до другата национална сре6та за стикер ;) До тогава си отритнат от клуба(Варненския)да не съм те видял покрай ХОНДАДЖИИТЕ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

един мотопед ще взема ако трябва за сега ----> ама пак ще идвам !!!;)На Станислав дето я купи тряяше да му кача 100 лв. за стикера, на другия край на България ходих за него ;):D OFFFFFFtopic

Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...