Jump to content
Guest techobg

До 1net въпросче!

Recommended Posts

Guest techobg

Здравейте отново...питам с една дума-може или не може да бяга повече хонда д13б1/2....с чип или нещо друго...Като гледам тука има 7-8човека които наистина разбират от хонда!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Здрасти колега, наистина питаш човека който ти трябва, но за в бъдеще ползвай личните съобщения за персонални питания ;) Добре дошъл :D

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Това за личните е напълно така, но.....Пич, на Д13-ката не можеш да и сложиш чип, щото просто няма компютър :D май само разпределителен вал може да ти помогне... ;)това естествено като изключим разни НОС-ове и турбота.... Съжалявам, но в Д13 няма много хляб за тунинг..... то не че наште Д15-ки са мноооого по-добре, ама.Все пак, най-евтиния ти вариант е НОС и вал.п.с. Демоне, бе на мен верно ми умря циганката ама.... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

Здрасти колега, наистина питаш човека който ти трябва, но за в бъдеще ползвай личните съобщения за персонални питания ;) Добре дошъл :D

Съжалявам,Демон за във бъдеще ще знам....ОК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

Това за личните е напълно така, но.....Пич, на Д13-ката не можеш да и сложиш чип, щото просто няма компютър :D май само разпределителен вал може да ти помогне... ;)това естествено като изключим разни НОС-ове и турбота.... Съжалявам, но в Д13 няма много хляб за тунинг..... то не че наште Д15-ки са мноооого по-добре, ама.Все пак, най-евтиния ти вариант е НОС и вал.п.с. Демоне, бе на мен верно ми умря циганката ама.... ;)

Ок ,1нет това ми стига...;))))А двигател ако смена?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Ок ,1нет това ми стига...:D)))А двигател ако смена?

;) Ще ти мине! ;) П.С> Добре дошъл в клубЪ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Това за личните е напълно така, но.....Пич, на Д13-ката не можеш да и сложиш чип, щото просто няма компютър  :D май само разпределителен вал може да ти помогне... ;)това естествено като изключим разни НОС-ове и турбота.... Съжалявам, но в Д13 няма много хляб за тунинг..... то не че наште Д15-ки са мноооого по-добре, ама.Все пак, най-евтиния ти вариант е НОС и вал.п.с. Демоне, бе на мен верно ми умря циганката ама.... ;)

Ок ,1нет това ми стига...;))))А двигател ако смена?
ако се стигне 4ак до там да сменя6 двигатела по лестно ще ти е да смениш колата , сте си спестиш доста разправии ;) Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

бе аз си мислия че НОС на та това двигателче нема да понесе :D;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Някой преди време продаваше "спортен" вал за д13б2 във форума, някой друг пък май искаше да му го купува, ако някой от тези двама някои прочете това, да даде сигнал и да сподели дали е станала работата. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Да така е, Виктор е прав и аз сега се сетих за тази тема и понеже заглавието на твоята е такова, че може да не я прочетът много хора си направих труда да потърся въпросната тема за вала от раздела Купува/Продава.

Колега, погледни 4-тото мнение на chikiriki:

Link: Спортен вал за D13B2!

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

Да така е, Виктор е прав и аз сега се сетих за тази тема и понеже заглавието на твоята е такова, че може да не я прочетът много хора си направих труда да потърся въпросната тема за вала от раздела Купува/Продава.

Колега, погледни 4-тото мнение на chikiriki:

Link: Спортен вал за D13B2!

Демон,верно има спортен вал за д13б2 за 119лв......Как мислиш смея ли да го дам на майстор да го смени(тук във Видин са малко добрие майстори)..;.или къде може да го смена!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Вала си има начин на зацепване, ще ти трябва и раздвижно колело. В София на много места могат да ти го зацепят, а предполагам, че и някой колеги имат такъв опит вече. Не е супер сложно, но не е за хора дето и хабер си нямат от тези неща. Ако го купиш и имаш път към София се обади, ще намерим къде да ти го монтират, можем да ти намерим и раздвижно колело за много добри пари. А относно до цената, е направо супер. Ако си се запалил да взимаш спортен вал, този е доста добра оферта.

Поискай да ти го изпратят с оригиналната опаковка, хубаво е да не е отварян и да ти дадат и документацията към него, където пише как да се зацепи и прочее. Питай и за фирмата производител, не е лошо да знаеш и да попрочетеш малко преди това за тези валове :)

Важно!

Провери какви са градусите на вала, да не се окаже, че автомобила ти после има само яки високи обороти и почти никакви ниски. Тези така наречени остри валове дават много мощност, но автомобила си става пистов и не е удобен за каране във всекидневни условия.

Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

Вала си има начин на зацепване, ще ти трябва и раздвижно колело. В София на много места могат да ти го зацепят, а предполагам, че и някой колеги имат такъв опит вече. Не е супер сложно, но не е за хора дето и хабер си нямат от тези неща. Ако го купиш и имаш път към София се обади, ще намерим къде да ти го монтират, можем да ти намерим и раздвижно колело за много добри пари. А относно до цената, е направо супер. Ако си се запалил да взимаш спортен вал, този е доста добра оферта.

Поискай да ти го изпратят с оригиналната опаковка, хубаво е да не е отварян и да ти дадат и документацията към него, където пише как да се зацепи и прочее. Питай и за фирмата производител, не е лошо да знаеш и да попрочетеш малко преди това за тези валове :D

Важно!

Провери какви са градусите на вала, да не се окаже, че автомобила ти после има само яки високи обороти и почти никакви ниски. Тези така наречени остри валове дават много мощност, но автомобила си става пистов и не е удобен за каране във всекидневни условия.

Успех.

Ок,Демон ще поразпитам малко.....

;);):D:D;)

п.с.И да не забравяме ,че тепърва започвам с въпросите!!!!(Любопитен съм)..

:);):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Ако има хора, чаткащи немския, нека се зачетат ТУК и да кажат какво разбраха :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

EG3 mit zwei Durchlässen(2 Drosselklappen nebeneinander)

....с две дроселови клапи :cool: ....дал съм го за превод....ше видиме кво ше излезе от торбата на "ХЕР-ФРИЦ" :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

EG3 mit zwei Durchlässen(2 Drosselklappen nebeneinander)

....с две дроселови клапи :lol: ....дал съм го за превод....ше видиме кво ше излезе от торбата на "ХЕР-ФРИЦ"  :P

<{POST_SNAPBACK}>

Браво!!!:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...