Jump to content
Guest joro_bul

скоростни кутии

Recommended Posts

Guest joro_bul

на моята д14а1 и сложих д16з2 от кончертото но с моита ск. кутия, та питам /ако сложа на кончертото ша припка ли повече. абе с две думи има ли разлика в кутиите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

на 1.6 двигателите обикновено слагат по-къси скорости, така 4е сигурно ще ускорява по-добре...... Абе това е интересно. Значи кутиите пасват??? супервиж примерно какви скорости са били слагани на сивика и си направи съпоставката спрямо двигателите http://www.civic4g.com/specs.htmп.с. абе какво се побъркахте всички ;) стига сте писали "за 1net" и тем подобни..... аз да не съм някво БГ-Хонда божество :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Хи-хи! Да си беше траяло, не би известно станало ;) Това е интересно! Са като дигнахте конете с Дeмона може да ви потрябват по дълги скорости :D Па и е хубаво да се знае от кво на кво стават че не се знае на кой кога ще му потрябва. Мойта скоростна кутия скоро се размина на косъм с един бордюр в средната лента на бул.Сливница ;););)

абе с две думи има ли разлика в кутиите.

Може да се сметне ;) И на мен ми е интересно ама май ми куца нета. Редактирано от johnyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ами аз сложих кутията на д14-ката щото не пасват шлиците на амбряжната ос към феродовия диск. ако искам да сложа неговата си кутия на моето купе, трябва да сложа тампона на скоростите от зад на д16 а и полуоските на д16, които са с по дебели и с висящ лагер/ видя ми се трудно/ - но става -мерих ги.с две думи скоростите стават на всички мотори но си вървят със съединителя/1,3 1,4 1,5 1,6 за другите не знам. сега ако се разбере и скои скорости ша варви най-много ша е супер , макар че и сега си е добре. извади много добър демараж от 100 до 160км/ч. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...