voroshilov 1 #1 Публикувано 21 Март, 2009 Почти 100% съм решил да взимам пак Шатъл,но не продават такива с ролбари,имаше една но обявата я няма вече,та мисълта ми е ако взема без ролбар може ли да се монтира лесно и ще е същото ли както тези,които излизат с ролбари от завода?Другия въпрос е дали би могло да се намери такъв ролбар Също има ли вариант за вдигане на такъв модел,ясно,че няма да става за офроуд,но поне като се ходи по черни пътища да нямам ядове?Лошото при моята е че е много изгнила отзад и ще трябва да се разделям с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #2 Отговорено 22 Март, 2009 (Редактирано) В Казанлък съм виждал такава,като моята е 96 година отпред с ролбар и е оригинален заводски,но тези шатъли са изпълнение само за Австрия доколкото знам!Виж това http://www.honda-civic-shuttle.com/gallery/1994/Аз пък си мисля за един теглич,да имаш идея? Редактирано 22 Март, 2009 от MARTYHONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #3 Отговорено 22 Март, 2009 Във Мобилето има един за 4000лв на който се предлага само рол бара с халогените отделно за 300лв-оригинален!Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voroshilov 1 #4 Отговорено 22 Март, 2009 Във Мобилето има един за 4000лв на който се предлага само рол бара с халогените отделно за 300лв-оригинален!Успех Благодаря братле,но обявата я няма вече имаше я предната седмица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #5 Отговорено 22 Март, 2009 Там е ВИП обява на 4000лв GSM 0895110011 пише че продава към колата и рол бар с халогени Hella за 300лв явно има и опция да продаде и само рол бара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове