едмундо 34 #1 Публикувано 21 Март, 2009 (Редактирано) Здрасти ,бе имам някакьв малък гаден теч около колелото на разпр. вал не е от капака проверих гарнитурата и я силиконирах дори. Изтрих хубаво мястото и съм почти сигурен че тьни лекичко от вьпросния семеринг и от там гадно омаслява и ремька, нямам капак и затова имам директна връзка, та въпросът ми е трудоемка и скъпа ли е смяната?п.п-акорд 94 ф18а3 Редактирано 21 Март, 2009 от едмундо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #2 Отговорено 21 Март, 2009 Това си е малко като болест при хондите , точно тоя семеринг.Някой колега са ги спирали само със добро почистване и яко омазване със силикон.Ако искаш опитай първо това.Иначе не е скъпа и трудоемка. Но зависи пак на какъв "майстор" ще попаднеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #3 Отговорено 21 Март, 2009 Благодаря ,ще пробвам, но как до го наклепя със силикон ..........директно отвьн видимата част ли имаш впредвид или да свалям капака на клапаните.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 21 Март, 2009 или пък да си поръчаш нов семеринг и да го смениш.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #5 Отговорено 21 Март, 2009 Заеби силикона,смени си семерингата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #6 Отговорено 21 Март, 2009 Айде да се изложа-ангренажа отцепва ли се за тая процедура? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #7 Отговорено 21 Март, 2009 Да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #8 Отговорено 21 Март, 2009 Не става ли просто да развия колелото , да извадя стария и да пьхна новия ,след това да поставя колелото като внимавам да не прехвьрли зьб и така..предполагам че трудно ще извадя колелото на вала то на конус , сьс шпонка ли е или.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #9 Отговорено 21 Март, 2009 С шпонка е,но доста ще ти е трудно така както си го замислил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #10 Отговорено 21 Март, 2009 (Редактирано) Благодаря!!Ще се търси експертен вариант! Редактирано 21 Март, 2009 от едмундо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BP1 0 #11 Отговорено 24 Март, 2009 Трябва да се свали ремъка и да се махне ролката. Мойе и по твоя начин, но ште ти е трудно качването. Другото което ще ти е по трудно е да го набиеш. Ваденето е лесно, но набиването си иска опит или по добре се запаси с няколко семеринга ако смяташ да го сменяш. Трябва ти дорник с подобаващ размер и да се набие до точно определено място. Ако ще сменяш гледай до къде е набит стария и набии новия до същото положение. УСПЕХ !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #12 Отговорено 15 Април, 2009 Колеги утре ще се мъча,абе ща мое ли а го извадя туй нещо и да набия новия без да свалям капака на клапаните,благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове