Jump to content
Guest cls

Проблем с VIN декодера

Recommended Posts

Guest cls

Като си въведа вин-а и ми дава това:Err: UNAUTORIZED ACCESSНякакви идеи от админите на сайта?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Я пробвай да влезеш от нейде другаде че с това IP може и да не ще да те пуска..... мнооо си локален :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Пробвах без проксито-пак не става.Все същото.Не мога да вляза по друг начин.Такава ни е системата цялата частна мрежа излиза през едно публично IP.Ползва се NAT.Не мога да разбера какъв е проблема дори да е така.Защо ВИН декодера се интересува въобще от моето IP?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Взех си сивичето вчера и рекох да видя какво ще ми изкара като данни от ВИН-а ама на...Ядец.Викат,че била 90 коня,с чип до към 100 някъде.Подхвърлят ме само по клоните,а аз искам да разбера със сигурност каква точно е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ако е 1.5 :D е 90кончета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Декодерът всъщност не се намира на едно и също място с останалата част от форума/сайта, т.е. не е на нашия сървър. С него се занимава колегата Kicho и се хоства при него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Това за NAT-а ОК, ама тук излизаш с нерутируем адрес..... както и да е, дано кичо знае нещо....кажи номера на двигателя пък ще се я видим колко коня е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Аз стигнах до следните заключения:Двигателят всъщност трябва да е 1343 кубика,75 коня.На капака му пише 16valve това е ясно.Номера е D13B2.Оставям на експертите да кажат дали съм прав,защото аз съм нов в хонда отбора.Засега мога да кажа,че е много хубава колица. :D Вървежа й е страхотен.Стои като дъска на пътя(за някои това е ужас,за други благодат ;)).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Забравих.Значи нерутируемия идва заради проксито.Като го махна трябва да излиза публичното IP.Обаче пак ми дава същото.Как мога да се свържа с Кичо.Той чете ли тази тема?mail.bg пощата си ми дава публичното IP независимо дали съм през прокси или не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ами приятелю, това е 1.3, 1карбуратор - 75 коня.... незнам какво са и правили, но силно ме съмнява да е докарала 100 коня :D 75 на колелата може, ама това прави 90 на вала.... какво и е правено по двигателя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Ами казаха,че имала някакъв сменен чип плюс спортния филтър,който се вижда де.И мен силно ме съмняваха тея 100 коня,но е повече от 75.Знам как върви 75 коня.Тази е като изтребител направо.Може към 90 да е.Незнам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Съжалявам но реалността е гадна.... Чип нямаш..... освен ако са ти го сложили в жабката или ако са го пуснали в резервоара. Просто няма къде да ти го сложат този чип. А спортния филтър...... ех пак тази болна тема.... приеми че ако е направен ПЕРФЕКТНО, си ка4ил 3-4 коня :D значи в най-добрия случай си 80 на вала... и в най-оптимистичния вариант: 70 на колелата.......засичал ли си я 0-100 или 400 метра?А иначе за вървежа: Ми имаш пъргав двигател и леко купе ;) ще върви я, къде ще ходи. Нищо че мощността е малко.п.с. изпаднахме в дълбок оффтопик, ама....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Точно така е.Прав си.Току що се връщам от едно приятелче монтьорче.Набързо я прегледахме.С карбуратор е(някаква електронка явно,защото бая жици влизат вътре).За филтъра ясно.Поне в звука се чуства.:DКаза, че е много хубава колицата и да си я карам спокойно.Сега ме чакат ангренажните истории-ремъци,ролки и т.н.Абе наистина излязохме доста от темата.На мен ми е интересно какжо ще ми даде ВИН-декодера ако изобщо някога го оправят да ме пусне.Досега съм разгадал,че колата е правена в Сузука,Япония и кой поред е авомобила от линията.Обаче има едно означение EG3,което не мога да го намеря никъде.Има EG1,2 и 8 ама 3 не.Затова искам да го пусна през ВИН-а да го видя,но за сега на сух камък вода пих.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Обаче има едно означение EG3...

EG3 ти е модела на ШАСИТО, т.е. този модел шаси (EG3) означава че колата ти е Сивик 5-а ген... ХЕЧБЕК версия, на която е слаган точно този модел двигател с който си (D13B2) :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Благодаря!Сега голяма част от загадката е решена.Остава само вече да се реши главният проблем-не мога да ползвам ВИН декодера на сайта.Според мен трябва да се изключи проверката на IP в PHP скрипта.Или пък да се взема IP по друг начин.Както казах в mail.bg ми изкарва реалното IP не локалното.Значи има начин да се направи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...