Jump to content
Guest greenwather

тениска HONDA fenclub?

Recommended Posts

Guest greenwather

от каде и от кого мога да се сдобия с такава фланелка? :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest fenut

И аз се интересувам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Представителите на Хонда за Варна са така любезни и са направили такива фланелки,ако искаш има и оригинални на BAR само че там цената е друга Абе я направо разгледай тук:Цък Цък

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ае Дидо те шапките некви мн специални 60 кинта :lol: колкото 2 зимни гуми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alpinab

от каде мога да си поръчам такава тениска (не става въпрос за тези от варна!)от тези червените с голям надпис на гърба HONDA fenclub???10х предварително...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Двете теми са по един и същи въпрос, така че ги обединявам.....Абе някой не иска ли да се нагърби със задачата и да пуснем една анкетка кой колко и какви размери иска

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

Аз съм навитак, щото и без това ще искам 3 :lol:Обаче знае ли се кой ше се нагърби с направата и т.н. ? :lol: Хооооннннннннннндааааааааааааааааааа ;) Руулззз ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Покрай изработката на предишните тениски се появиха 3 'прототипа' и мисля, че избрахме най-некачествения. Моята тениска вече е розова, по-широка отколкото дълга (и след картинга вчера, със следи от гуми)Дидко има от на Тино изработката, и държи добре.Но най ме кефи на Стефо Horse-а, неговата си е и с якичкаБих си поръчал и аз 2-3 (че бързо ги амортезирам)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Дидко има от на Тино изработката, и държи добре.

Тинооооооооооооо, спиш!Нали знаеш Хенри Форд какво е казал?"Кажи ми коя стока е дефицит, да ти покажа как се става богат!" :D Айде, момче, поръчвай следващата партида, а аз като едно рекламно лице на твоята стока, само ще договорим % ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

И аз искам! И шапка ако може :D

а аз като едно рекламно лице на твоята стока

Ти повече ставаш за реклама на една друга марка ;) От де да знам, Тино може да не прави само HONDA фланелки ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

е трудно ме навихте :D и за мен една ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Ми и за мен 1 ако може!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Ето моите размери: 3 броя от размер "L", 2 броя "xl" и един брой "XXL"Ай дано! :D

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

казвайте и размери, че после става една....... "Ма на мен ми е голяма.... на мен малкаааа"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

И аз искам 1бр "М".А и то хубаво поръчваме ама не се знае на кого май а?! Аз предлагам да определим дата за събиране на пари даже. Например Неделя, когато и без това ще има Формула 1 :D How about?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Ето моите размери: 2 броя "xl" и 2 броя "XXL"казваите кога да се видим и съберем пари аз предлагам на традиционната вече среща в сряда за хората от София в кафе АНТИК в жк"Хиподрума" от 20:30 часа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Миналата седмица бях на GP Turkey - Istanbul и там блузките и другите неща бяха по евтини аз лично си взех портофел за 20 евро а във варна е 43 лв. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Миналата седмица бях на GP Turkey - Istanbul и там блузките и другите неща бяха по евтини аз лично си взех портофел за 20 евро а във варна е 43 лв. :)

3 лв. за пътни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Покрай изработката на предишните тениски се появиха 3 'прототипа' и мисля, че избрахме най-некачествения. Моята тениска вече е розова, по-широка отколкото дълга (и след картинга вчера, със следи от гуми)

Мойта също вече е започнала да избелява, а другата още откакто я взех стои накриво, за което нямам обяснение :) Ако ще правите нови, искам 2 броя с размер "L" ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alpinab

а ми вие хубаво си поръчвате ама малко ми се струва несериозна тази история както и да е...... все пак и аз бих искал 2 броя , L размер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

от цялата работа се разбра ,че сме изключително несериозни за жалост :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

абре какво си поръчвате като няма кой да ги направи???????????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

абре какво си поръчвате като няма кой да ги направи???????????????

<{POST_SNAPBACK}>

Най-после откри топлата вода! :)

Тази тема още от самото начало вървеше към този извод. Всеки поръчваше, ама на кого поръчваше?! :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

HAIDE TINOOOO.....PRAVI FLANELKITE I AZ SUM FENKAJETE DA SUBIRAME PARI4KI.........P.S. SORRY ZA LATINICATA :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow

Ей пичове и една за мен ама требе да разбера какъв размер!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Аз сега правя такива за NISSANBG :confused: aко искате кажете колко пари струваха предните - които си е купил, и какво представляват точно, а дожолни ли сте от изработката ? ако не, защо ? изчакаите малко да видите нисанските и пак ще си говорим за фанелки, ако имате сериозен интерес мога и за вас да направя все пак с тва се занимавам :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dodohonda

аз съм от Варна и като търсих разни части за колата си минах през дилъра и си взех от тяхните тениски. На мен ми харесва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sumo_power

тази тениска е много якя,поръчаите си непримено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

Ей искам тенискаа и аз ако тряаа 6те се обаждам да праиме о6те моята да е XXL 4е сум едричък. Имам агенти дето праят тениски и 6апки и секви раоти 6е направят ако тряаа и покривки за масаи 6те направят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Пичове,тениски има,с голям надпис Хонда the power of dreams отпред,и голям надпис Хонда фенклуб отзад.Има 50 бройки всички размери!Ще ги донеса на Националната!Дори под надписа отзад пише Национален събор Жребчево 2006...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...