Jump to content
Борислав

Клемореда ми се прецака.

Recommended Posts

Колеги каде мога да си купя климоред за сивик д15б2 в Пловдив? Ако някой знае цена няма да е лошо? Благодаря ви предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги каде мога да си купя климоред за сивик д15б2 в Пловдив? Ако някой знае цена няма да е лошо? Благодаря ви предварително.

Колега с същия проблем се сблъсках и аз ....та питах в един магазин и ми обявиха цена от 190 и нещо лева....та реших да си го отворя да го видя...Имаше един нагорял контакт и по позаравних малко с пиличка (само внимавай да не го изпилиш много че няма да пуска точец).така карам стана вече повече от 6 месеца... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега с същия проблем се сблъсках и аз ....та питах в един магазин и ми обявиха цена от 190 и нещо лева....та реших да си го отворя да го видя...Имаше един нагорял контакт и по позаравних малко с пиличка (само внимавай да не го изпилиш много че няма да пуска точец).така карам стана вече повече от 6 месеца... :(
Мерси за помоща. утре смятам да го свалям и ще видя какво е състоянието, ако се размине с толкова супер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на колегите Благодарение на вас проблема е отсранен. Благодаря ви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...