Борислав 23 #1 Публикувано 19 Март, 2009 Колеги каде мога да си купя климоред за сивик д15б2 в Пловдив? Ако някой знае цена няма да е лошо? Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #2 Отговорено 19 Март, 2009 Колеги каде мога да си купя климоред за сивик д15б2 в Пловдив? Ако някой знае цена няма да е лошо? Благодаря ви предварително.Колега с същия проблем се сблъсках и аз ....та питах в един магазин и ми обявиха цена от 190 и нещо лева....та реших да си го отворя да го видя...Имаше един нагорял контакт и по позаравних малко с пиличка (само внимавай да не го изпилиш много че няма да пуска точец).така карам стана вече повече от 6 месеца... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #3 Отговорено 19 Март, 2009 Колеги каде мога да си купя климоред за сивик д15б2 в Пловдив? Ако някой знае цена няма да е лошо? Благодаря ви предварително.Колега с същия проблем се сблъсках и аз ....та питах в един магазин и ми обявиха цена от 190 и нещо лева....та реших да си го отворя да го видя...Имаше един нагорял контакт и по позаравних малко с пиличка (само внимавай да не го изпилиш много че няма да пуска точец).така карам стана вече повече от 6 месеца... Мерси за помоща. утре смятам да го свалям и ще видя какво е състоянието, ако се размине с толкова супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #4 Отговорено 21 Март, 2009 Благодаря на колегите Благодарение на вас проблема е отсранен. Благодаря ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове