scroll_lock 0 #1 Публикувано 19 Март, 2009 Проблемата е следната:Тъй като ми откраднаха лявото огледало си поръчах от SLHondaParts 1 брой (само огледалото с пластмасовата планка отдолу) , но се оказа че това, което съм поръчал е за механични огледала, на мен ми трябва ел. Та сега заменям това, което е механично за такова, което е електронно, или просто го продавам за цената , на която съм го купил. Също така ТЪРСЯ електронно и въобще - приемам всякакви варианти с цел да се сдобия с ново -ел огледало. ако някой има и желае да помогне - да се обади на:0899816960 - Марин. scroll_lock@abv.bgОт София съм. ПС: На крадеца да му изсъхнат ръчичките също така. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #2 Отговорено 19 Март, 2009 За Сивик коя генерация става въпрос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scroll_lock 0 #3 Отговорено 19 Март, 2009 5ген. Забравих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #4 Отговорено 19 Март, 2009 Жалко. Щях да ти съдействам ако беше за 4 ген. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scroll_lock 0 #5 Отговорено 25 Март, 2009 намерих си огледало. Онова, което го купих все още го продавам на цената , която е в SL + доставката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scroll_lock 0 #6 Отговорено 1 Април, 2009 , което е $25 + 25 лева за доставката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове