christo 14 #1 Публикувано 18 Март, 2009 Колеги карам си моито Prelude и се чудя струва ли си да я точа или да си взема нещо новичко , колата и почти stock сменяно е окачване има intake cold air filter и дотук . Имам много идеи за нея мисля си да слагам турбо .... bodykit някое кожено салонче та ако може да споделите мнения ще съм много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #2 Отговорено 19 Март, 2009 Това изцяло от теб зависи !Ако ти харесва колата си я правиш ако не ,я сменяш или си я караш така ... Моето лично менение е ,че прелуд 4г. е най- красивия от сичките 5г. неми харесва .. гледам, че си и с Х22 мотора дето мн бега спокоино може да барнш тук там . Тази кола и без мн пипане сие супер красива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #3 Отговорено 19 Март, 2009 Това изцяло от теб зависи !Ако ти харесва колата си я правиш ако не ,я сменяш или си я караш така ... Моето лично менение е ,че прелуд 4г. е най- красивия от сичките 5г. неми харесва .. гледам, че си и с Х22 мотора дето мн бега спокоино може да барнш тук там . Тази кола и без мн пипане сие супер красива мда аз и за тфа искам да я пипна тука там ама ще видим като падне някоя паричка маи пе се точи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #4 Отговорено 19 Март, 2009 Колега според мен адски си заслужава стига да е запазена 4 ген. е доста по хубава от многото нови модели и марки.За кожения салон става супер красиво особенно в този Прелюд,но и аз исках да си слагам и доста хора ме разобедиха да не слагам кожа.Прави няма да съжеляваш.После качи и снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #5 Отговорено 19 Март, 2009 Прави каквото ти е на сърце и ти харесва, колата е красива, мотора е мнооого добър, от там нататък всичко по интериор или екстериор, което промениш по свой вкус прави колата уникална и със собствена визия. Пожелавам ти успех и метни една-две снимки тука в темата да видим зверчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #6 Отговорено 19 Март, 2009 лично моето мнение е че е доста красива кола и без външно тунинговане.но ако направиш нещо дай да видим може и аз да копирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #7 Отговорено 19 Март, 2009 Колегата пиши,че е с 2.2 мотор може да е H може и да е F а до колкото тунинга хвърли боб и квот покаже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 19 Март, 2009 от толкова много боб някои ще хване гастрит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #9 Отговорено 19 Март, 2009 Каквато и кола да си купиш ако си манияк винаги ще искаш да е красива и мощна колкото се може повече но всичко е до желание и КИНТИ наи-вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #10 Отговорено 19 Март, 2009 все до кинтите опират нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #11 Отговорено 19 Март, 2009 ми моторчето е H22А не е чак толкова запазена ама става след малко ще постна и линк за пикчета да видите как е сега и като барна нещо по нея пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #12 Отговорено 19 Март, 2009 ето линка за сега не е нищо особенно ама както казах имам мн идеи http://www.snimka.bg/album.php?album_id=354938 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #13 Отговорено 19 Март, 2009 Ехх тоя красив прелуд .. аз мн ме кефи ....аз се чудя дали да не си сменя сивика с такав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #14 Отговорено 19 Март, 2009 Ехх тоя красив прелуд .. аз мн ме кефи ....аз се чудя дали да не си сменя сивика с такав ам и сивика има предимстжа ако на тжоито купе шивне6 един swap H22 ше стане самолет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #15 Отговорено 19 Март, 2009 Колега само кожен салон,по външ. вид.Това е най-красивата хонда правена някога (поне според мен). Грозните тунинг брони само развалят чара й(пак мое мнение ) . Вкарай парички в двигателя.Ако е 200к.с спокойно можеш да го докараш до 250-260 к.с без турбо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #16 Отговорено 19 Март, 2009 ам 185 е ама искам да ги закарам към 300 да полети за здраво каране ще я готвим тя си даржи здраво патя така че и 300 са и малко ама първо буджета да оправим че ся сам финансово мнооого грозен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #17 Отговорено 19 Март, 2009 пич карал ли си кола 300 коня досеа ? защото ако беше нямаше да напишеш че са малко !! атмосферно мн трудно ще докараш твоята до тези коне това ще ти кажа със сигурност аи ако имаш парите и ти се кара кола 300 коня + може ли да попитам защо си купи хонда хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #18 Отговорено 20 Март, 2009 пич карал ли си кола 300 коня досеа ? защото ако беше нямаше да напишеш че са малко !! атмосферно мн трудно ще докараш твоята до тези коне това ще ти кажа със сигурност аи ако имаш парите и ти се кара кола 300 коня + може ли да попитам защо си купи хонда хахами honda си купих щото ме кефи машинката не не съм карал кола с толкова кончета ама ще карам според мене си стрева и казах че ше има и турбо нз за чичковците с грозните шапки и сините буркани как ше се разбираме ама вярваи ще стигне дотам .... зн че е наистинатрудно да качиш цяла конушна но не и непостижимо мисля че сте съгласни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #19 Отговорено 20 Март, 2009 според мен ,млади момко,вземи първо порасни малко и токава си мисли за по-по,защото като гледам тази дясна редукция,неса ти се давали повечко кинти да си вземеш нормална,камо ли сега да наливаш средства и пари в пъти по-вече за SWAP,което не си заслужава изобщо,УСПЕХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #20 Отговорено 20 Март, 2009 oхххх, десен волан...приятелю, земи вложи парички да си направиш нормална дирекцията на волана, заеби ги суапове и турбота, и без това 185 коня не са малко. Първото, което аз бих направил е да си направя волана от нормалната страна, защото тея десни волани са причини за доста безумни катастрофи, иначе колата е красива и така, няма смисъл от тунинг брони и други неща които само да я загрозят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #21 Отговорено 20 Март, 2009 (Редактирано) Колега, как разбра че е 185 к.с.? Купето е JDM версията, видимо от климатроника, целите фарове, рамката заа задната регистрационна табела и други дребни детайли- при UKDM версията има задължително 2 еърбега, които тук липсват. Съответно двигателя би трябвало да е H22A, т.е. 200 к.с. Освен ако не е правен суап (на двигател, или на климатроник и фарове) Редактирано 20 Март, 2009 от batkosio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #22 Отговорено 20 Март, 2009 oхххх, десен волан...приятелю, земи вложи парички да си направиш нормална дирекцията на волана, заеби ги суапове и турбота, и без това 185 коня не са малко. Първото, което аз бих направил е да си направя волана от нормалната страна, защото тея десни волани са причини за доста безумни катастрофи, иначе колата е красива и така, няма смисъл от тунинг брони и други неща които само да я загрозят.мда добра идея да сменя дирекцията ! не съм се сещал ...може би шото съм в кипър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #23 Отговорено 20 Март, 2009 Колега, как разбра че е 185 к.с.? Купето е JDM версията, видимо от климатроника, целите фарове, рамката заа задната регистрационна табела и други дребни детайли- при UKDM версията има задължително 2 еърбега, които тук липсват. Съответно двигателя би трябвало да е H22A, т.е. 200 к.с. Освен ако не е правен суап (на двигател, или на климатроник и фарове) миии не съм сиг може и да си прав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #24 Отговорено 20 Март, 2009 според мен ,млади момко,вземи първо порасни малко и токава си мисли за по-по,защото като гледам тази дясна редукция,неса ти се давали повечко кинти да си вземеш нормална,камо ли сега да наливаш средства и пари в пъти по-вече за SWAP,което не си заслужава изобщо,УСПЕХ ам за редукцията вече споделих че си е нормална шото съм в кипър ! по на горе в темата има снимки виж и рег. номера за SWAP не съм казвал нищо ! казах за civica на колегата ! а пари ще налея в нея достатъчно то след време ше се види Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове