Jump to content
Guest Val™

Въпроси за mobile.bg и купуването на коли

Recommended Posts

Guest Valâ„¢
Link to Honda in mobile.bg1. Значи в горната обява пише, че колата е с ABS - възможно ли е това? До сега не съм виждал в обява за Honda 5gen да е включено ABS. Или ABS-а е опция, която вероятно присъства в тази?2. Какво значи "всичко платено+регистрация" в края? Учудва ме, че при цена от ~4700лв всичко е платено, защото във форума не съм срещал някой да предлага 5ген за по-малко от 5000. Никъде не пише, че е на инвалид или не е, но сигурно е.3. Защо в обявите пишат "обслужена напълно" и след това всички (купувачи) си сменят отново консумативите, които по принцип трябва да се сменят? Т.е. аз знам защо ги сменят после, но защо и в автокъщите ги сменят (ако ги сменят изобщо) след като знаят, че след това пак ще се сменят?Напоследък си мисля, че в обявите в mobile.bg хората пишат каквото си искат...4. Какви трябва да очаквам да ми бъдат първоначалните разходи след покупката?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

1. Силно се съмнявам да има ABS :ph34r: , това: "И други коли, и други 3 Хонди!" е стила на врачанските търговци, т.е. без човек, който е на Ти с тънките "пинизи" в тоя бизнес не пристъпвай към сделка!!! 2. "всичко платено+регистрация" означава САМО и ЕДИНСТВЕНО, че автомобила е внесен на инвалид, на когото е платено за "услугата" и ще трябва да се примириш с номер ВРхххх.. 3. Единици са тези, които се хващат на "таз песен любовна" (освен ако продавача не ти е доверен човек)! В повечето случаи означава "напудрена", за да придобие що-годе търговски вид!4. Ако колата е наистина перфектна си приготви около 300лвУСПЕХ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

Link to Honda in mobile.bg1. Значи в горната обява пише, че колата е с ABS - възможно ли е това? До сега не съм виждал в обява за Honda 5gen да е включено ABS. Или ABS-а е опция, която вероятно присъства в тази?2. Какво значи "всичко платено+регистрация" в края? Учудва ме, че при цена от ~4700лв всичко е платено, защото във форума не съм срещал някой да предлага 5ген за по-малко от 5000. Никъде не пише, че е на инвалид или не е, но сигурно е.3. Защо в обявите пишат "обслужена напълно" и след това всички (купувачи) си сменят отново консумативите, които по принцип трябва да се сменят? Т.е. аз знам защо ги сменят после, но защо и в автокъщите ги сменят (ако ги сменят изобщо) след като знаят, че след това пак ще се сменят?Напоследък си мисля, че в обявите в mobile.bg хората пишат каквото си искат...4. Какви трябва да очаквам да ми бъдат първоначалните разходи след покупката?

Тази я гледах и не я купих :ph34r: Виж темата ми по-долу, че сега нямам време да отговоря. Там съм ги коментирал точно тези коли (един във Враца е, продава няколко).Ако след това имаш нещо конкретно като въпроъс - питай! Редактирано от The Penalty

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Valâ„¢

Тази я гледах и не я купих ;) Виж темата ми по-долу, че сега нямам време да отговоря. Там съм ги коментирал точно тези коли (един във Враца е, продава няколко).Ако след това имаш нещо конкретно като въпроъс - питай!

Четох ти темата :lol: От нея даже се светнах за някои неща дето не ми бяха съвсем ясни.Иначе нищо конкретно не се сещам да питам - явно ще трябва да обиколя и да гледам на място... От снимките в мобиле.бг така или иначе нищо не се разбира освен в известна степен цвета. А и все пак знам, че си имам вземане-даване с търговци - нормално е да искат да си пробутат стоката, дори и да е скапана :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Valâ„¢

без човек, който е на Ти с тънките "пинизи" в тоя бизнес не пристъпвай към сделка!!!

Какви са на кратко "тънките пинизи" ако не е тайна? :lol: :lol: ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

От мойте неотдавнашни приключения около мобиле.бг и Горубляне мога да кажа, че 95% от това, което се продава е дошло до България със сериозна причина, която е една от:- тежък удар последват от ремонт "за продаване"- неправилна експлоатация (примерно несменяно 50+ хил. км масло)- изразхдован ресурс (изминати 300+ хил. км.) или над към 10г. възрастили съчетание от горните.Да намериш нещо от останалите 5% се равнява на търсене и късане на нерви с непредвидима продължителност. За мен - около 2 месеца.От караните в България коли тенденицята е да се опитват да ти ги продадат на цената, на която са ги купили преди 3-4г и то след като са им взели душицата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Valâ„¢

Ако след това имаш нещо конкретно като въпроъс - питай!

Какво става ако инвалида на който е регистрирана (не дай боже) умре? А също така може ли колата да се прехвърли на друг инвалид? По принцип.Чувам, че след подобно нещастие си плащаш митата и данъците + лихви като поп...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

Ами честно да ти кажа не знам какво става, искрено се надявам моя да остиска 3 години :D Ще проуча как стои въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

на един мои приател му почина инвалида преди да истекат 3те години и сега казва че му искали да си плати митото ;) и аз се надявам моят да остиска още 1годино :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

От мойте неотдавнашни приключения около мобиле.бг и Горубляне мога да кажа, че 95% от това, което се продава е дошло до България със сериозна причина, която е една от:- тежък удар последват от ремонт "за продаване"- неправилна експлоатация (примерно несменяно 50+ хил. км масло)- изразхдован ресурс (изминати 300+ хил. км.) или над към 10г. възрастили съчетание от горните.Да намериш нещо от останалите 5% се равнява на търсене и късане на нерви с непредвидима продължителност. За мен - около 2 месеца.От караните в България коли тенденицята е да се опитват да ти ги продадат на цената, на която са ги купили преди 3-4г и то след като са им взели душицата.

Снощи чух изказване от белгийска автокъща:"Кво оглеждаш, тука лоша кола няма да намериш. Всичко, което не става на работа заминава за източна Европа" Редактирано от Ognyan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...